'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: МОЇ ВІТАННЯ ВЕЛЬМИШАНОВНОМУ ДИРЕКТОРУ КП \"ІНДУСТРІАЛЬ...  (Прочитано 2708 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

МОЇ ВІТАННЯ ВЕЛЬМИШАНОВНОМУ ДИРЕКТОРУ КП "ІНДУСТРІАЛЬНЕ" Солом\\\'янської районної у м. Києві ради ВАСИЛЮ ІВАНОВИЧУ КРАСНОМУ!

Він зробив велике відкриття у сфері власних повноважень. Жаль, не маю його фотопортрету. Заборонив приймати, реєструвати, надавати розписки про отримання судових повісток секретарю своєї приймальні. Сьогодні навіть мені особисто у цьому відмовив, хоч усвідомлює, чим це може для нього закінчитися. Відкриття вже набрало розголосу. Про це стало відомо "Службі допомоги мера Леоніда Черновецького киянам", яка миттєво відреагувала. Тепер доведеться виправдовуватися Василю Івановичу. Вручити мені 5 грн. для відправлення повістки поштою відмовився. Звісно, я пожартував про 5 грн. Але було цікаво почути аргументацію. Невже і з рук поштаря секретарка не прийме кореспонденцію та не розпишеться про отримання?

Але і я не в накладі. Написав заяву відповідного змісту на ім\\\'я Красного В.І., долучив копію повістки. Заява адресована також судді Солом\\\'янського районного суду м. Києва Макусі А.А. У заяві констатується факт відмови від отримання судової повістки службовими особами КП "Індустріальне", та звертається увага на юридичні наслідки. Заява зареєстрована під вх. № 399 від 05.02.2009 р. У зв\\\'язку з неявкою представника у судове засідання і неповідомленням про причину неявки повістку суддя доручив мені доставити адресату під розписку, про що я також написав свою розписку. Позовна заява викладена тут: http://io.ua/s33511 Під час розгляду справи ухвалою суду до участі притягнуто третіх осіб, у тому числі КП "Індустріальне". Жаль, що Василь Іванович відмовляється від шансу виправдатися, повідомити суду, які конкурсні пропозиції він надавав, і яку конкурсу документацію отримав. Як показали мої попередні дослідження, нічого цього насправді не було, а конкурс був проведений фіктивно. А тепер організатор конкурсу - КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Солом\\\'янської районної у м. Києві ради та учасники колективного обдурювання мешканців району не знають, як виправдовуватися, не з\\\'являються в суд. Бажають отримати заочне рішення?

Думаю, що усі працівники КП "Індустріальне" з цікавістю познайомляться з викладеними фактами. Підприємство має канал швидкісного доступу до Інтернету.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email