'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Зі святом ЗАХИСТНИКА!!!!!!!!!  (Прочитано 3136 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valery

• Гість
Зі святом ЗАХИСТНИКА!!!!!!!!!
« : 23 Лютого 2009, 17:53:53 »

Зі святом ЗАХИСТНИКА!!!!!!!!!

Вікторе Іваановичу, а чи не має у Вас НТД де йдеться за табуляграми відповідно до яких робить розрахунки Київенерго?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

У мене є пояснення Київенерго, надане за вимогою суду, де викладена з дозволу сказати "методика" нарахувань теплоенергії для ЦО та ГВП у відсутності приладів обліку. Якщо цікаво - можу оприлюднити у виді фокопій. Про БНіПи Київенерго й заїкається. А саме БНіП містить затверджену методику розрахунку кількості тепла на обігрів житлових будинків.
Записаний

Valery

• Гість

Буду дуже вдячний. І, будь ласка, конкретніше які саме БНіП.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

1.ОТОПЛЕНИЕ, ВЕНТИЛЯЦИЯ И КОНДИЦИОНИРОВАНИЕ СниП 2.04.05-91*У; 2. ПРО ПОРЯДOK ЗАСТОСУВАННЯ В УКРАЇНІ МІЖДЕРЖАВНОЇ ЗМІНИ № 2 СНІП 2.04.05-91

3. ЗМІНА № 2 СНіП 2.04.05-91 "Отопление, вентиляция и кондиционирование", Зміни до СНіП 2.04.05-91; 5. ПОСОБИЕ ПО ПРОЕКТИРОВАНИЮ СИСТЕМ ВОДЯНОГО ОТОПЛЕНИЯ к СНиП 2.04.05-91 «ОТОПЛЕНИЕ, ВЕНТИЛЯЦИЯ И КОНДИЦИОНИРОВАНИЕ», Укрархстройинформ, Киев - 2001

Крім того, існує ще такий документ: "Норми та вказівки по нормуванню витрат палива та теплової енергії на опалення житлових та громадських споруд, а також на господарсько-побутові потреби в Україні (затверджені Державним комітетом України по житлово-комунальному господарству. КТМ 204 України 244-94)".
Записаний

Valery

• Гість
ДУже дякую! Буду розбиратись.
« Reply #4 : 27 Лютого 2009, 18:01:00 »

ДУже дякую! Буду розбиратись.

А стосовно фотокопій? Будь-ласка.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email