'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Які новини з банківського  (Прочитано 2865 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

sage

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Які новини з банківського фронту? Чи подавав УРКАпромбанк заяву про скасування судового наказу від 06.03.2009, скан якого Ви тут публікували? Чи був він скасований?

P.S. КБ "Фінансова ініціатива" зі мною повністю розрахувався "добровільно" після 2 тижнів прострочки, вимог, скарг і погроз - мало вже закінчитися судом. Не останнім аргументом для такого вияву "доброї волі" стала зареєстрована у Печерському суді заява про видачу судового наказу, а але й не найголовнішим. Тут спрацювало усе в комплексі - історія варта того, щоб викласти її в деталях- найближчим часом я це зроблю.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Укрпромбанк поки-що не відреагував на судовий наказ Солом\\\'янського районного суду м. Києва. З іншого боку, не можу подати на примусове виконання, поки не буде виправлена технічна помилка (описка) у тексті судового наказу - неправильно зазначена адреса банку, помилився помічник судді. Суддя побіцяв наступного тижня постановити ухвалу про виправлення помилки. А ще один наказ очікую від Шевченківського райсуду. Проблема у велетенських чергах до канцелярії у цивільних справах, досі не знаю, на кого із суддів розписана ця справа, а може вона вже й вирішена.
Записаний

sage

• Гість

Тобто виходить, що ті 10 днів, які УРКАпром мав для того, щоб подати заяву про скасування, минули? І Ви тепер можете приступити до виконання?

Тоді дозвольте Вас привітати!

Тут одна людина у Львоі стикнулася із скасуванням судового наказу - див. повідомлення від andriyl: там і скани документів опублікован - http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t=309&postdays=0&postorder=asc&start=2835
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ще не можу, бо у судовому наказі помилка, замість "бул. Л. Українки, 26" зазначено "бул. І. Лепсе, 26". Де Крим, а де Рим? Суддя відповідає: "Не помиляється той, хто нічого не робить". Обіцяв помилку виправити наступного тижня. Це ж знову потрібно проводити с-з та постановити ухвалу, яку можна оскаржувати. Відносно виконавчого провадження - тут будуть свої перепони. Можна оскаржувати постанову про відкриття виконавчого провадження, будь-які наступні виконавчі дії. Система працює, хто скаже, що ні? Усі при ділі, усі отримують зарплату, навіть ті, хто вкрав чи профукав наші грошики. А взагалі за таке безчинство в державі слід посадити за грати Голову НБУ та його заступників, керівників департаментів. Адже по Конституції НБУ відповідає за стабільність національної валюти і банківської системи.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email