'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, Аква Україна вимагає обов\\\'язкового...  (Прочитано 2594 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олег

• Гість

Вікторе Івановичу, Аква Україна вимагає обов\\\'язкового погодження встановлення лічильника с у ЖЕКу навіть при наявності договору по Постанові №630. Однак як я повідомляв (2009-03-27 15:27:03), мій ЖЕК йде на принцип і відмовляє в будь-яких погодженнях, а я не хочу гаяти час нас на ці бюрократичні процедури. Телефоную директору ТОВ "Будмережажитлосервіс" (8-099-7084578) на протязі вже двох днів, телефон ніхто не бере. Можливо є інші телефони, в Google нічого не знайшов. Можли також підкажете їх адресу, щоб підїхати або іншу подібну фірму(за виключенням Аква Україна) Просто хочеться як можна швидше встановити лічильник на опалення, переконавшись з ваших повідомлень про його переваги!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Аква-Україна є приватним підприємством, що хоче, те й вимагає. І платить хабарі чиновникам, щоб не притісняли. А притісняють все-таки! Тому Акві потрібна перестраховка. А Ви привели свою систему опалення у належний стан для встановлення лічильників? Про це я багато разів нагадував у своїх повідомленнях. Телефон директора у Вас правильний, спробуйте звернутися в інший час. Або залишіть свої координати, директор Вам передзвонить. Можете ввечері поговорити зі мною по 457-40-72.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email