'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ось читаю такий документ \"Житловий кодекс Української  (Прочитано 2969 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valery

• Гість

Ось читаю такий документ "Житловий кодекс Української РСР". Особливо вражає преамбула і розділ 1 "Загальні положення". А може на суді і сказати, яке відношення цей документ має до мене - я не живу в РСРС і УРСР, живу я в державі з назвою Республіка Україна - і на цьому закінчити застосування документу до громадянина РУ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Житловий Кодекс УРСР безнадійно застарів, але до цього часу є чинним на території України, в нього вносилися різноманітні зміни та доповнення Верховною Радою. Має застосовуватися, як і ряд інших актів радянської пори, в частині, що не суперечить Конституції і Законам України, зокрема Цивільному кодексу. Сюди ж відносяться різноманітні ГОСТИ, Положення та інші нормативно-правові акти, які офіційно не скасовані, або не визнані такими, що не можуть застосовуватися. Все це створює юридичні колізії, свавілля суддів, Україна без яких просто не може існувати. Нам конче потрібен хаос, бардак, сміття, бруд, від яких виграє влада, а програють громадяни, які обирають таку владу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email