'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, я нашел у Вас решение по справі 2-166-1/07  (Прочитано 3466 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Виктор Иванович, я нашел у Вас решение по справі 2-166-1/07 про перерахунок плати за теплопостачання та укладення договорів. Нет ли его у Вас в сканированом виде?

С уважением, Кирилл.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ой, Кириле, чого в мене тільки немає! Заочне рішення у цивільній справі №2-166-1/07 від 29 травня 2007 р. Солом\\\'янського районного суду м. Києва під головуванням судді Мельника В.В. є у паперовому вигляді. Аналогічне рішення того ж суду від 06 грудня 2007 р. за позовом Дєнкової І.В. у справі № 2-563-1/07 під головуванням Скрипки І.М. також є. Крім перерахунків за теплопостачання в обох випадках стягнуто по 3000 моральної шкоди. Обидва рішення фактично виконані примусово відділом ДВС цього ж району.

Для Вас та інших зацікавлених можу відсканувати. Передайте носій, і буде зроблено. Можу також виготовити ксерокопії.
Записаний

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Виктор Иванович, Вы сделайте, пожалуйста, ксерокопию этих решений, а при встрече в суде передадите. Ближайшее у Вас 2-го, у меня, правда, тоже. Но значит в слудющий раз, я Вам предварительно позвоню.

С уважением, Кирилл.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ОК
« Reply #3 : 30 Травня 2009, 21:32:16 »

ОК
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com