'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ігоре Івановичу! Ваше повідомлення перенесено у \"Нарис...  (Прочитано 3369 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ігоре Івановичу! Ваше повідомлення перенесено у "Нариси": http://io.ua/s76561 - Про спір з Водоканалом м. Лозова Харківської області. Водоканал уперто хоче стягнути кошти за водопостачання нежитлового приміщення у житловому будинку за підвищеними тарифами. Обговорення буде завтра і в подальшому.
Записаний

Комітет

• Гість

Буду чекати. Засідання назначено на 4 червня, тобто на завтра. Я питав у вас стосовно повторного клопотання, так от, на першому засіданні фіксація не проводилася, суддя пояснила що у них немає диску, та і на цьому засіданні вона нічого не сказала стосовно того чи задовольнить вона моє клопотання чи ні, також про це клопотання нічого не згадується в ухвалі. Підкажіть, чи повинен, я у повторному клопотанні, щось сказати, з приводу того, що перше моє клопотання було проігноровано, а тому я вимушений подати його повторно? Чи взагалі нічого не треба пояснювати, а просто взяти, та зачитати, під запис, це своє клопотання і чи слід його називати - Повторне клопотання?

Ще одне. Суддя на останньому засіданні щось сказала, стосовно того що строк розгляду справи закінчується 7 червня, що це може для мене означати, чи може вона продовжити розгляд справи і які дії я повинен для цього вчинити?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ігоре Івановичу, суддя навішала локшину на вуха, а Ви з цим змирилися. Для фіксації судового засідання ніякі диски, крім тих, які є в комп\\\'ютері (так звані жорсткі диски, стара назва - вінчестери), не потрібні. Без внутрішнього жорсткого диска комп\\\'ютер взагалі не може функціонувати. На зовнішніх носіях (компакт-дисках) створюються архівні і робочі копії технічного запису. Читайте Інструкцію ДСА. Зважаючи на недостатнє фінансування суди пропонують бажаючим отримати копію з робочої копії принести свої компакт-диски, що суперечить Інструкції. Фактично записують безпосередньо з вінчестера. Крім того, порушують Ваше право на прослуховування технічного запису, попередньо роз\\\'яснивши його зміст у судовому засіданні. А ще вимагають при подачі позовних заяв забезпечити суд поштовими марками, інакше провадження не буде відкриватися. І всі вони - служителі Феміди! Якщо у суддів таке ставлення до закону, то як вони можуть вирішувати інші питання, не порушуючи закон? Зі мною такі фокуси не проходять. Я змушую їх скрупульозно точно дотримуватися норм права, звісно змушую правовими методами, у тому числі шляхом оприлюднення ганебних вчинків конкретних суддів, називаючи П.І.Б., розміщуючи їх фото, і т.п. Якщо не допомагає - звертаюся до Вищої Ради суддів з клопотанням притягти суддю до дисциплінарної відповідальності. А як Ви думаєте, хіба при вихованні дітей потрібні менші зусилля? Судді теж люди, колишні діти, інколи не виросли або не доросли. І цього не слід замовчувати, бо вони наші з Вам слуги, як і держава в цілому.

Відносно повторного клопотання. Не потрібно супроводжувати цей процесуальний документ різного роду поясненнями. Подавайте повторно через канцелярію. А суддя поступить, як заманеться. У цивільному процесі можна подавати заперечення проти дій головуючого (ст. 160 ЦПК). Інші види судочинства такої норми не передбачають. Залишається лише оскарження в апеляційному чи касаційному порядку (залежно від стадії процесу). Відносно строків. У цивільному та адміністративних процесах судді не звертають жодної уваги на дотримання строків. Бо за це їх ніхто не карає. У рідкісних випадках держава Україна вимушена компенсувати моральну шкоду скаржникам, які звертаються з цього приводу до Страсбурзького суду. Але це капля в морі. Щодо господарського процесу, то Ви маєте право подати клопотання про продовження строку розгляду справи, аж поки усі стадії процесу не будуть належним чином проведені.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email