'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Коментарі не по темі GRO-ZA - Київ - Ukraine 2009-06-02 21:05:01 перенес...  (Прочитано 2941 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Коментарі не по темі GRO-ZA - Київ - Ukraine 2009-06-02 21:05:01 перенесені в нову гілку: =====2 Комітет - Лозова - Україна 2009-06-02 22:44:26 14 час назад Що тут можна сказати, підробляють докази. Як за це притягнути до відповідальності? У мене є підозра, що за тією справою про яку я щойно розповів, постами вище, може виникнути схожа ситуація. Позивач КП "Водоканал" увійшовши у змову з КП "Дирекція єдиного замовника" можуть сфальсифікувати той договір, який я уклав з КП "Дирекція єдиного замовника". Проблема у тім що договір складається з 9 - аркушів, а підпис стоїть на останньому, а тому КП "ДЄЗ" може внести деякі зміни у попередні листи. Одне заспокоює, що договори я друкував на своєму принтері і якщо вони займатимуться підробкою, то останній лист вони не зможуть підробити, а попередні листи відрізнятимуться від останнього. ==== 3 gro-za - Київ - Ukraine 2009-06-02 23:10:54 14 час назад Договори слід прошивати та на звороті останнього аркуша заклеювати кінці ниток, на наклейці відмічати кількість прошитих аркушів та дату, проставляти підписи осіб, що уклали договір. Крім того, на кожному аркуші також слід проставляти підпис (підписи). ==== 4 Комітет - Лозова - Україна 2009-06-03 09:38:27 4 час назад ==== Це вже зараз розумієш, а коли стикаєшся з цим у перше, то де набратися розуму для того аби не наробити помилок. Що порадите, якщо мої підозри справдяться? ==== 5 gro-za - Київ - Ukraine 2009-06-03 10:51:33 2 час назад Не слід чекати, поки підозри справдяться. Зверніться до ДЄЗу з пропозицією звірити примірники договорів. Свій попередньо прошийте, підпишіть кожну сторінку, зробіть наклейку на звороті з зазначенням кількості аркушів, підпишіть. Потім - до протилежної сторони на звірку. В результаті звірки нехай і ДЄЗ засвідчить кожну сторінку печаткою, а також наклейку. Інший варіант - зверніться з проханням надати засвідчену копію договору. У разі відмови виконати те чи інше - подайте претензію. А далі, як завжди, спори вирішуються у судовому порядку. Третій варіант - запропонуйте додаткову угоду до договору. У процесі її укладення виконайте першу процедуру, попередньо приєдавши укладену угоду до договору. ==== 6 Комітет - Лозова - Україна 2009-06-03 11:39:09 2 час назад Справа у тім, що зараз ДЄЗ відмовляється від цього договору, шукаючі різні відмовки. Ось як повністю звучить відповідь КП "ДЄЗ" яку він дав Водоканалу: На Ваш вих № від 13.05.09р повідомляємо, ща на той час, як представник ФОП звернувся з питанням укладання договору на водопостачання та водовідведення на нежитлове приміщення, між КП "ДЄЗ" та КП "Водоканал" у господарському суді вирішувалося питання по формі договірних відносин між підприємствами, про що представника ФОП було проінформовано і пропоновано звернутися після закінчення суду. Але, у зв\\\'язку з тим, що договір, як повідомив представник, був потрібен негайно для комісії по прийому приміщення в експлуатацію, йому було підписано договір, який він підготував, без дати та терміну дії - договір наміру, для пред\\\'явлення комісії. Нарахування за водопостачання та водовідведення по цьому приміщенню не проводяться з лютого 2007 року, водолічильник в експлуатацію не приймався. ==== 7 gro-za - Київ - Ukraine 2009-06-03 13:42:41 1 сек назад Тепер подавйте позов на ДЄЗ про визнання договору укладеним. ====
Записаний

Комітет

• Гість

7 gro-za - Київ - Ukraine 2009-06-03 13:42:41 1 сек назад Тепер подавайте позов на ДЄЗ про визнання договору укладеним. ====

Віктор Іванович, так справа у тім, що ДЄЗ підтверджує, що договір підписано, тобто ніхто не сперечається з приводу договору, просто ДЄЗ не хоче пломбувати лічильник, гроші за воду бере, але фіксує їх як передплату.

Я у своїх запереченнях на позов водоканалу посилаюся на те, що договір існує, він укладений, а тому не можна казати про те, що я користуюся послугами без договору.

Даний договір з ДЄЗом ніхто не оспорював.

Просто, у суді, позивач-Водоканал говорить про те, що ДЄЗ не мав права укладати цей договір.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На чужий роток не накинеш платок. У суді представники сторін говорять, що їм в голову запало. Але якщо договір викликає сумнів, то його слід визнати укладеним у судовому порядку. Це у Ваших інтересах. Договірні відносини чітко врегульовані Цивільним Кодексом України. Підстави для визнання договору недійсним також визначені. А пусті балачки для справи значення не мають.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email