'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый ,Виктор Иванович, развитие дела по Престижу  (Прочитано 3443 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый ,Виктор Иванович, развитие дела по Престижу я помню с апелляционной инстанции, и 25.05 .09г. я был вместе с вами в ВАСУ,но ведь апелляционная жалоба и постанова КАаС указана по вашему иску № 2а-166/2007.? У меня что-то глючит компьютер не могу войти в список судебных решений. надо бы иметь такую постанову в доказательном виде, ведь выписки с реэстра не могут быть доказательством по делу? Надеюсь обсудить с вами и желательно с Инной вы 11.06.09г. в Деснянском суде все эти вопросы и мое участие в деле по Броварям- ведь там есть уже представитель, а как отреагирует на появление еще одного юриста ответчик? Когда планируете там быть 11.06.09г.?
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Виктор Андреевич, реестр судебных решений периодически просто не работает сам по себе, а потом сам по себе опять работает. Так что нужно время от времени повторять попытки, пока не повезет.
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемая, Ольга, я это понял а что у вас за дело по которому вы уже подали апелляцию? Не знаете ли вы справочный телефон Днепровского суда Киева?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ніяких непорозумінь не повинно бути. Я використовую постанову Шевченківського райсуду, ухвалену у моїй справі, а також постанову КААС у іншій справі за позовом невідомої ОСОБИ_1. В останній постанові згадується моя справа за позовом ОСОБИ_2, тобто моїм. Обидві постанови дають в сумі потрібний результат - усі розпорядження КМДА №№ 640, 641, 642, 643 скасовані, причому розпорядження № 641 повторно не скасовувалося КААСом у справі за позовом ОСОБИ_1. А от ОАС скасував все і одразу. Тому ВАСУ не може приймати рішення по цих розпорядженнях, а повинен відмовити у задоволенні касаційних скарг КМДА, Київенерго та Київводоканалу. Відносно реєстру судових рішень - він для того і створений, щоб ним користувалися суди та зацікавлені особи. Доступ до нього справді ненадійний. Наприклад, сьогодні, оскільки вихідний день. Як буде завтра - побачимо. Однак, бажано з\\\'ясувати, хто це була така ОСОБА_1, і котрий суддя вирішив справу на її користь. Точно знаю, не Притула Н.Г. Можливо, Саприкіна І.В. А може й ні.

З точки зору судочинства - це просто жах. Суди, у тому числі ВАСУ, не знають, які розпорядження були вже предметом розгляду, і які рішення по них приймалися.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Андрійовичу, ось дані про Дніпровський районний суд в Довіднику органів влади України: http://zakon.nau.ua/doc/?uid=1061.3136.0 (З головної сторінки сайту НАУ сюди можна потрапити, вибравши пункт меню СУДОВА ПРАКТИКА, а потім Довідник органів судової влади.) За точність даних не ручаємось, але по нашому суду там дані вірні. Щодо нашої апеляції — то вона по одній з наших справ з комунальними підприємствами.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email