'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Чи є можливість побачити е...  (Прочитано 2881 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Киянка

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Чи є можливість побачити електронну таблицю-алгоритм, яку Ви розробили для формування тарифів з мінімальними трудовими затратами (читала в нарисах Ваш лист до директора КП "Індустріальне" від 21.08.2008 р.)?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Цю таблицю я кілька разів розміщував у ресурсах файлообмінників Інтернету. І кілька разів вона зникала, я поновлював і т.д. На даний час не можу пригадати, де саме востаннє розмістив. Доведеться переглядати всі сторінки Форуму. На жаль, мій сайт не пристосований для розміщення файлів у форматі таблиць. З іншого боку, якщо Ви маєте на увазі формування тарифу на утримання будинків і споруд та прибудинкової території відповідно до Порядку, затвердженого постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560, то ця постанова скасована з набранням чинності 09.06.2009 р. новою постановою КМУ від 20.05.2009 р. № 529, якою затверджений видозмінений порядок. Тепер необхідно вносити зміни і в алгоритм. Планую цим зайнятися найближчими днями. Однак, якщо попередня таблиця Вас цікавить, то можу її знову розмістити, скажіть тільки де, будь ласка.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email