'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, подскажите когда у Вас слушания дел в  (Прочитано 3740 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

innask

• Гість

Виктор Иванович, подскажите когда у Вас слушания дел в судах.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Ось мій розклад на даний час:
« Reply #1 : 30 Червня 2009, 15:58:55 »

Ось мій розклад на даний час:
=====================================
РОЗКЛАД судових засідань на 2009 р.
Липень
Ср. 01, 15-00, ВАСУ, ОСББ "Престиж" ->КМДА, Київенерго, ДарТЕЦ, про незаконність актів КМДА про тарифи на ЖКП.
Пт. 03, 14-00, Печерський райсуд, Хрещатик, 42-а, с. Цокол Л.О., Захарченко Н.О. до Корецької Н.І. Усунення перешкод в користуванні спільною власністю (багатоквартирним будинком). Перегляд заочного рішення за заявою Корецької Н.І.
Пн. 06, 14-30, Шевченківський райсуд, с. Савицький О.А., Куля В.І. до Черновецького Л.М., КМР та КМДА. Про незаконність тарифів на ЖКП.
Вт. 07, 14-00, Солом\\\'янський райсуд, Шутова, 1, с. Мягкоход Ю.В., Тертичний О.В. до ТОВ "Медіа-Промінь" (видавця газети "Солом\\\'янка"). Трудовий спір з колишнім головним редактором.
Вт. 07, 09-30, Солом\\\'янський райсуд, Кривоноса, 25, с. Оксюта Т.Г., Шероцький та ін. до Райради. Справа про незаконність рішень стосовно підвалів.
Пт. 10, 16-00, Солом\\\'янський райсуд, Шутова, 1, с. Макуха А.А., Куля В.І. до Райради, про незаконність рішення про утворення нових комунальних підприємств.
Ср. 15, 16-00, Солом\\\'янський райсуд, Шутова, 1, с. Мягкоход Ю.В., Куля В.І. до КП "Дирекція …", про недійсність конкурсу на визначення виконавців ЖКП.
Серпень ...
======================================
Матеріали усіх справ викладені у "Нарисах" цього сайту.
Записаний

bav

• Гість

Вікторе Івановичу, Ви не забули про Ваші свідчення Ср. 08.07 М.Кривонаса, 25 10-00 к.28 суддя Українець? Я ще нагадаю напередодні.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ви розумієте, я не керуюся усними домовленостями. А де ухвала суду про виклик мене в якості свідка?
Записаний

bav

• Гість

Повістку я Вам збирався передати перед засіданням, ухвала (у всякому разі усна) з цього приводу теж є.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Передайте, будь-ласка, особисто, або факсом.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email