'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, прошу звернути увагу на моє нове за  (Прочитано 2086 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Вікторе Івановичу, прошу звернути увагу на моє нове запитання у гілці: gro-za - Київ - Ukraine 2009-07-16 21:53:15
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Вже відреагував.
« Reply #1 : 17 Липня 2009, 18:17:58 »

Вже відреагував.
Записаний

Олександр

• Гість
Віктор Іванович, прошу відповісти:
« Reply #2 : 18 Липня 2009, 01:17:51 »

Віктор Іванович, прошу відповісти:
1) Скількі сторінок у паперовому варіанті ПОСТАНОВИ КААС від 14 січня 2009 року?
2) Заяву у КААС я повинен писати від свого імені, посилаючись на ст. ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про доступ до судових рішень", обґрунтувавши, чому я вважаю, що
судове рішення безпосередньо стосується моїх прав, свобод, інтересів чи обов\\\'язків?
3)Чи достатньо буде вказати, що я є споживач комунальних послуг у м. Києві і платив по незаконно підвищенним тарифам з 01.12.2009 року, які скасувано цією постановою КААС?
4) Ця постанова КААС знаходиться у них - на вул. Московська 8, корп. 30 ? Чи у Шевченківському суді по вул. Смирнова-Ласточкіна вул., 10-б ?
5) Чи можна десь в интернеті знайти реквізити потрібного суду для сплати держмита?
Дякую!
Записаний

Олександр

• Гість

Я мав на увазі Статтю 9 ЗУ "Про доступ до судових рішень": Доступ до судових рішень заінтересованих осіб
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

1) Не можу відповісти. Надайте додаткові реквізити - хто позивач, хто відповідач, предмет спору. По даті не постанови не можу зорієнтуватися.
2) В КААС звертатися не варто. Заяву подаєте до суду першої інстанції з посиланням на рішення другої інстанції, яке є в матеріалах справи.
3) Достатньо.
4) Я вже відповів.
5) Ні, необхідно отримати їх в суді.
Додатково: так, Ви маєте право доступу до судових рішень.
Записаний

Олександр

• Гість
Вікторе Івановичу,
« Reply #5 : 18 Липня 2009, 11:49:21 »

Вікторе Івановичу,
це ж та сама головна для киян на сьогодняшній день постанова КААС, якою скасувані розпорядження КМДА від 30.05.2007 року № 640, 642, 643!

"...апеляційну скаргу ОСОБА_1 на постанову Шевченківського районного суду м. Києва від 30 липня 2007 року у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Київської міської державної адміністрації про визнання протиправними дій щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та зобов\\\'язання скасувати рішення"
Мені треба знати - скількі сторінок у паперовому варіанті цій постанови?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ця постанова оприлюднена у Реєстрі судових рішень, звідки я й дізнався про її існування. Позов не мій, а тому не маю засвідченої копії. Та вона й не потрібна, бо Реєстр судових рішень є офіційним джерелом, до якого мають доступ також і суди, причому позачерговий. Посилання на відповідний документ у Реєстрі, а ще краще з роздруківкою тексту та доданими пошуковим реквізитами, буде достатніми для вирішення відповідного спору у суді. Я планував отримати копію з "мокрою" печаткою шляхом подання заяви після сплати держмита, але не склалося - брак часу, плюс недавнє простудне (?) захворювання. Яке пройшло, але часу не додалося. Спробуйте Ви, і вся спільнота буде Вам вдячна. Та ще й розмістимо кольорову скан-копію у Нарисах. Буде, як справжня.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email