'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановиче, чи можливо розмістити Ваш позов до  (Прочитано 1806 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

innask

• Гість

Вікторе Івановиче, чи можливо розмістити Ваш позов до Міськради, на підставі якого Шевченківський суд виніс ухвалу про зупинення тарифів на компослуги?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Цей адмінпозов викладений на Головній сторінці мого сайту http://gro-za.io.ua. Трохи дивує, що Ви виявилися неуважним читачем.
Записаний

innask

• Гість

Я на головну не заходила, 99 відсотків часу перебування на сайті вивчаю Ваш форум та його історію. Оскільки навіть не знала куди кидатись та бігти, після відмови Міськради віключитись від ЦО,щоб якомога скоріше встановити лічильники, оскільки скоро опалювальний сезон починається, труба ЦО відрізана, але ж скоро її можуть приєднати і давати тепло по страшним тарифам, я вже на 6-му місяці вагітності, народжувати в перших числах листопада і до цього часу необхідно розібратись з цими лічильниками та встановити їх. От і шукаю пошагові Ваші інструкції, що необхідно зробити з початку, а що потім.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Спочатку слід підготувати внутрішні трубопроводи, як я аовідомляв, замінити радіатори, встановити байпаси (якщо однотрубна система). А паралельно укласти Типові договори, а вже потім встановлювати лічильники та прилади регулювання споживання.
Записаний

innask

• Гість

Дуже вдячна Вам за відповіді буду займатись цим питанням наполегливо. Ще подивиться, будь-ласка мої коментарі - запитання трохи нижче, ми обговорювали тему фірм, які продають теплолічильники та басню Крилова :)
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email