'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый.Виктор Иванович, как Вы смотрите на процесс  (Прочитано 2901 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Иван

• Гість

250 x 188, 4 кБ
Уважаемый.Виктор Иванович, как Вы смотрите на процесс застройки Киева киосками. Я немного в теме-скарги и звернення в КМДА, прокуратуру и Президенту ничего не дают-киоски не демонтирут, строят с невиданными темпами на газонах и тротуарах. Крышуют это Д.Басс, Р. Гладуняк(директор КП "Киевское инвестиционное агентство") и решение Киеврады о преобразовании "стихийных" рынков в коммунальные(бред с точки позиции логики). Обрашение в управление благоустройством Киева безрезультатное-чиновники говорят-это бандиты-мы ничего сделать не можем, якобы пришем приписи, отправлям материалы в прокуратуру и ничего... Посоветуйте как бороться этим злом анонимно, учитывая возможные угрозы для борящихся с этим монстром. Заранее благодарен.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На жаль, анонімна боротьба зі злочинцями та правопорушниками законодавством не передбачена. Усі процесуальні кодекси наголошують на дотриманні принципу диспозитивності, тобто провадження у будь-якій справі може буде відкрите виключно на підставі заяви фізичної чи юридичної особи.
Я негативно ставлюся до хаосу в питаннях забудови м. Києва, у тому числі й злочинними елементами. Але мене одного не вистачає на десятки-сотні-тисячі позовів, які потрібні, щоб справа зрушила з місця. Я знаю як, і умію боротися з правопорушниками законними методами. Будь-ласка, реєструйте ГО, а потім можна діяти сміливіше.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email