'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: На ___1 gro-za - Київ - Ukraine 2009-08-12 18:25:00  (Прочитано 3043 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Геннадій

• Гість
На ___1 gro-za - Київ - Ukraine 2009-08-12 18:25:00
« : 17 Серпня 2009, 17:01:00 »

На ___1 gro-za - Київ - Ukraine 2009-08-12 18:25:00
____2 gro-za - Київ - Ukraine 2009-08-17 10:01:17
Да, доки будуть такі люди як Ви а може і я судді будуть дотримуватися законодавства та інструкцій.
Розповім далі про свою справу.
Коли я мав розмову з обласною судовою адміністрацією зустрів суддю який вів судове засідання. Суддя: Чому ти почав ці дії? По суті рішення справедливе.
Моя відповідь: Ви відмовили мені в позовних вимогах, з цим я згоден. Але я не згоден з тим що Ви спотворили обставини звернення до суду. А це буде мені перешкоджати подальшому розгляду справи.
Далі я планував зробити атаку на нього через:
1. Міністерство юстиції – вони почали колекціонувати скарги громадян на дії суддів.
2. Верховну Раду комітет по судоустрою – є закон відповідно якого даний комітет збирає скарги громадян а потім розглядає їх при затвердженні судді на постійну основу.
Після розмови мені стало шкода суддю.
На сьогодні я вже маю дві ухвали про самовідвід суддів від зустрічі зі мною в одному засідані. НЕ хочу і далі пугати людей.
ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
ТЕРИТОРІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ
25006, м. Кіровоград, вул. К. Маркса, 40, тел.32-18-37; факс 36-12-25
№Ф-17-3 від 25.06.2009 р.
25014 м. Кіровоград,
вул. Терешкової, 65,
Філіпову Г.О.
Територіальне управління державної судової адміністрації в Кіровоградській області повідомляє, що Ваша скарга на дії Компаніївського районного суду щодо неналежної фіксації судового засідання технічними засобами та невідповідності наданого судом роздрукування журналу судового засідання встановленим нормам, розглянута.
Проведеною перевіркою встановлено, що дійсно фіксування судового засідання технічними засобами від 13.03.2009 року по цивільній справі № 2-298/2007 здійснено неналежної якості та з порушенням вимог Інструкції про порядок фіксування судового процесу технічними засобами в загальних судах України від 21.07.2005 року № 84.
На зазначений факт звернуто увагу голови Компаніївського районного суду, якому рекомендовано вжити заходи дисциплінарного характеру до секретаря судового засідання, яка здійснювала фіксацію по вказаній справі.
Крім того, згідно ст. 199 Цивільного процесуального кодексу України Ви мали право ознайомитись із технічним записом судового засідання та протягом 7 днів з дня проголошення рішення у справі подати суду письмові зауваження щодо неправильності їх запису. В разі пропуску строку на подання зауважень, Ви маєте право звернутись до головуючого судді за поновленням цього терміну.
Поряд з цим, Ви маєте право оскаржити в апеляційному порядку ухвалу суду про роз\\\'яснення рішення суду (ч. 12 ст.293 ЦПК України) та про внесення виправлень у рішення (ч. 10 ст.293 ЦПК України). В разі пропуску строку на подання апеляційної скарги, Ви маєте право звернутись до головуючого судді з клопотанням про поновленням цього терміну.
Одночасно інформую, що, в разі незгоди з діями судді, чи в разі допущення ним, на Вашу думку, порушень, Ви маєте право звернутись до голови ради суддів загальних судів Кіровоградської області із відповідними скаргами
Г.М. Дрок
Начальник територіального управління державної судової адміністрації в Кіровоградській області
вик. Русіна А.А. тел. 225744
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Геннадію, мої Вам поздоровлення! Ви поступили адекватно ситуації. Мені вдалося врегулювати подібний спір у Солом\\\'янському районному суді м. Києва через пару звернень до керівництва суду. Помічник заст. голови суду відвідує цей сайт, і це мабуть подіяло, бо останнім разом реакція була блискавичною і позитивною. Будемо сподіватися на те, що й в інших судах України нарешті усвідомлять, що порушувати процесуальні норми їм не дозволено.
Єдине, що на даний час жодного разу не вдалося досягти, це скористатися правом на отримання роздруківки фонограми судового засідання (за плату, встановлену Кабінетом Міністрів, тобто по 5 грн. за сторінку - не так вже й малу). Суди вперто відмовляють, посилаючись на відсутність спеціалістів.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email