'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, добрій вечер, єто Кирилл, я не забіл пр...  (Прочитано 3295 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Виктор Иванович, добрій вечер, єто Кирилл, я не забіл про те решения которіе обещал Вам найти по поводу допоміжних приміщень. Я немножко раскручусь со своими делами и найду возможность как их Вам передать
С уважением, Кирилл
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Доброго вечора, Кириле! Приходьте завтра на слухання справи за моїм позовом до Черновецького. Призначена на 17-00 у Шевченківському райсуді м. Києва.
Записаний

Олександр

• Гість

Кирилл, просьба информировать нас о событиях в ОАС по делу об отказе председателем Шевченковского суда выдать дополнительные заверенные копии судебных решений по незаконным распоряжениям Черновецкого по коммунальным тарифам.
Было бы неплохо, если бы Вы выложили на форуме текст искового заявления (интересна Ваша аргументация, так как мне тоже отказали в этом суде по аналогичному поводу и я нахожусь в раздумьях).
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Кириле, я вибачаюсь, судове засідання у справі проти Черновецького призначене не на 17:00, а на 9:30. Від навали судових справ у мене щось зациклилося.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email