'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго здоров*я , Вікторе Івановичу. Я знову до Вас з п  (Прочитано 3133 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

дзига

• Гість

Доброго здоров*я , Вікторе Івановичу. Я знову до Вас з питання про встановлення лічильника тепла.
В інтернеті знайшла два повідомлення про дії що до встановлення лічильників тепла. Обидва доповідаючи перелічили однакові дії :
1. получити технічні умови на проект встановлення вузла врахування тепла;
2. розробка проекту встановлення лічильника тепла;
3. затвердження цього проекту теплопостачальною організацією;
4. пошук фірми з ліцензією на виконання таких робіт і виконання цих робіт;
5. запрошення з теплопостачальної організації представника, який фіксує введення в експлуатацію вузла обліку тепла, проводить пломбування усіх потрібних з*єднань і оформляє акт.
Я дивилась документи що ви надіслали Valery і не зрозуміла чи ви не виконували перелічених дій,як непотрібні, чи все це виконало ТОВ «Будмережажитлосервіс» акти якої Ви опублікували 24 вересня 2009р.
Дякую за відповідь.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Усе, що Ви перелічили, має відношення до комерційного обліку на підставі договірних відносин теплопостачальної організації з юридичною особою, яка використовує теплову енергію у своїй господарській діяльності. Мешканці багатоквартирних будинків згідно з ЗУ "Про теплопостачання" не можуть мати договірних відносин з теплопостачальною організацією. Обов\\\'язок забезпечувати їх житлово-комунальними послугами однойменним законом покладений на балансоутримувачів будинків. Балансоутримувач має погоджувати свої дії по встановленню загальнобудинкових вузлів обліку тепла саме з теплопостачальною організацією. Мешканців власників квартир це не стосується. Вони лише можуть звернутися до спеціалізованої організації, яка має відповідну ліцензію, з заявою про встановлення квартирних приладів обліку води та/або тепла. І ніяке затвердження з боку теплопостачальної організації законодавством не передбачене.
Стосовно ТОВ «Будмережажитлосервіс» - воно має відповідну ліцензію і дотримується ліцензійних умов. Викладених мною документів достатньо, щоб балансоутримувач будинку прийняв лічильники води та/або тепла на абонентський облік згідно з постановою КМУ від 21.05.2007 р. № 630 (з урахуванням подальших змін та доповнень). Відмовитися від цього обов\\\'язку він не вправі.
Щодо думок різних осіб, оприлюднених в Інтернеті, то вони, як правило, законодавчо не обґрунтовані і юридично нікчемні.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо образно і коротко - "васал мого васала не мій васал". Це стосується теплопостачальної організації, яка, умовно кажучи, має своїм васалом балансоутримувача будинку, а той, в свою чергу, має васалів-мешканців.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email