'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шевченківський районний суд м. Києва  (Прочитано 3142 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шевченківський районний суд м. Києва
вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-б, м. Київ,
Суддя Волошин В.О. Справа № 2а – 2292/09

Сторони у справі:
Позивач – Кличко Віталій Володимирович, http://klichko.org/, інші дані невідомі.
Відповідач – Виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація), вул. Хрещатик, 36, м. Київ, 01001, засоби зв’язку невідомі.
Заявник – Куля Віктор Іванович, вул. Боткіна, 4, кв. 18, м. Київ, 03055, тел./факс 457-40-72, http://gro-za.io.ua

08 жовтня 2009 р.

ЗАЯВА
про вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача

Як стало мені відомо з ресурсів Інтернету, у Шевченківському районному суді м. Києва під головуванням судді Волошина В.О. розглядається адміністративна справа №2а-2292/09 за позовом Кличка Віталія Володимировича до Київської міської державної адміністрації про визнання неправомірними дій та скасування розпоряджень про затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги.

Я постійно проживаю у м. Києві за вказаною вище адресою, і тому спірні розпорядження КМДА безпосередньо зачіпають інтереси мої та членів моєї сім’ї.

Тому прошу допустити мене до участі у справі у якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

У відповідності до ч. 2 ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов’язки. Цілком очевидно, що незаконні, на мою думку, тарифи негативно впливають на мої особисті інтереси, і я зацікавлений у тому, щоб даний спір був вирішений відповідно до чинного законодавства на користь позивача, і членів територіальної громади міста Києва.

Вважаю своїм обов’язком повідомити про те, у що провадженні судді цього ж суду Савицького О.А. розглядається адміністративна справа № 2а-57/09 за моїм позовом до голови КМДА Черновецького Л.М., Київської міської державної адміністрації, Київської міської ради. По змісту позовних вимог вони частково співпадають з вимогами В.В. Кличка у даній справі. Тому я зацікавлений у тому, щоб в міру власних можливостей не допустити ухвалення в обох справах протилежних по змісту, або суперечливих судових рішень.

Оскільки на даний час вже існують прецеденти створення юридичних колізій, у тому числі і в Шевченківському районному суді м. Києва, при розгляді адміністративних справ за позовами до КМДА про визнання протиправними та скасування розпоряджень щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, вважаю за необхідне вирішити питання про об’єднання обох зазначених адміністративних справ в одне провадження.

Додаток: копія паспорту заявника з відміткою про реєстрацію місця проживання у м. Києві.

Заявник Куля В.І.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Спасибо, Ваше сообщение успешно добавлено!
Всего 8028 сообщений в LiveJournal
================================
Скоро їх буде 10 000. Відсвяткуємо?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email