'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Звіт по домофонній темі.  (Прочитано 2935 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість
Звіт по домофонній темі.
« : 09 Жовтня 2009, 19:14:46 »

Звіт по домофонній темі.
1.Прийшло мені повідомлення, що 05.10.09 райсуд отримав уточнену позовну заяву по домофонщикам.
В понеділок підійду, дізнаватися зміст ухвали судді з цього приводу.
2. Ще з домофонних новин - відправлена до суду скарга на відмову порушити кримінальну справу по домофонщикам. Чекатиму повідомлення про отримання.
3. 06.10.2009 домофонщики прислали мені листа. Тепер вони вже добровільно пропонують надати 3 ключі, по кількості прописаних осіб. В першій відповіді добровільно погоджувались на один ключ. Прогрес...

Прошу підтвердити чи спростувати:
- В ключовій майстерні я придбала собі кілька копій ключів.
- До РВВС готується ще одна заява-повідомлення, що досудове вирішення суперечки не склалося, заборона на підключення домофону залишається в силі, суперечка розглядається в суді, справа №....
- Зараз я маю повне право листи домофонщиків взагалі ігнорувати. А до позову додати вимоги по усуненню перешкоди в користуванні власністю і відшкодуванню вимушених витрат.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

По п.1, якщо Ви придбали кілька копій ключів, то цей факт я не можу ні підтвердити, ні спростувати. Докази у Ваших руках.
По п. 2, відносно заборони на підключення домофону, яка залишається в силі, - у мене також немає доказів з цього приводу.
По п. 3 - і раніше у Вас були всі підстави ігнорувати будь-які листи домофонної компанії. А додаткові витрати дійсно Ви можете вимагати відшкодувати, якщо маєте на руках доказ по п. 1. Вимогу про усунення перешкод в користуванні власністю і раніше Ви могли пред\\\'явити. Не пізно і тепер, якщо провадження у справі буде відкрито.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Підтвердження щодо правильного напрямку дій отримала. Дії виконані. Докази отримані. А далі можна вже і не робити нічого, почекати. Ухвали судді ...
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email