800 x 1259, 164 кБна а.с.42 (2а-57/09) перша довіреність від імені КМР з факсимілє, а на а.с.262 друга з підписом Довгого О.С., всі інші ж у справі від імені КМДА і на них власноручний підпис Черновецького Л. Я на цьому вже знаюся, бо мені у справу ще 06.07.06р. с.Олійник А.С. долучила у справу в судзасіданні ксерокопію довіреності з факсиміле, щоб потім не виконувати рішення. В тому судзасіданні представник мнимий КМР мав при собі оригінал д.-ті і я попросила його подивитися. Мені дали і виявила, що товщина розчерку більше ніж 1 мм і наче дорожка по середині якої чорнило зійшло на "нет", тобто відбиток печатки. Я заперечила судді щодо такої довіреності і попросила почеркознавчу експертизу та зупинення провадження. Вона відмовила, прокурор промовчав . От тоді я їм і висловилася про все, що я про них думаю. А це використали проти мене через 4 місяці шляхом відкритті кр.спр. В цивільній же справі я подала ап. скаргу на ухвалу Олійник А. про відмову зупинити провадження і провести експертизу підпису Черновецького Л. В апеляційному суді м.Києва почитали скаргу і відмовили в її прийнятті.