'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, дуже дякую Вам за допомогу та роз’я...  (Прочитано 3001 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Вікторе Івановичу, дуже дякую Вам за допомогу та роз’яснення. В мене ще є питання по такій справі, в Солом’янському суді знаходиться адміністративний протокол про порушення митних правил. Протокол за клопотанням правопорушника був направлений до митниці на доопрацювання. Після повернення до суду декілька разів призначалась дата розгляду і після чергової перерви в с/з на протязі 5 місяців жодної повістки. А адмін. канцелярії справи немає, відмітки про те, що справа вже повернулася з митниці та відбувалися с/з немає, де справа ніхто не знає. Була написана заява судді щодо повідомлення про рух справи, але відповіді не надійшло. Питання: у який термін суддя повинен був надати відповідь на заяву. Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

По-перше, після спливу 3-місячного строку з дати складення протоколу про адмінпорушення вже ніяке стягнення не може бути накладене. По-друге, не зрозуміло, чому Вас це бентежить. Нехай турбуються ті, хто звертався до суду.
Записаний

pobeda

• Гість

Те що правопорушник звільняється від адміністративної відповідальності відповідно до вимог ст. 38 КУпАП я знаю, але нас не влаштовує те, що в постанові буде вказано, що вина стверджується матеріалами адміністративної справи. Оскільки це не відповідає дійсності. Правопорушник є Президентом Благодійного фонду і протокол відносно нього складено, через те, що особа №1 керувала автомобілем, який знаходився під митним контролем без дозволу митного органу на підставі підробленого доручення за підписом Президента БФ, яке було вручено особі №1 особою №2. Нами вже написана заява в прокуратуру і з цього приводу проводиться розслідування, призначена почеркознавча експертиза. Але суддя сказав, що це нічого не міняє, складено протокол, яким стверджується вина правопорушника, що і буде вказано в постанові… і тут справа кудись зникає!!!! А бентежить мене це, оскільки це стосується мого чоловіка.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email