'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Черновецкий заявил, что:  (Прочитано 3099 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Таня

• Гість
Черновецкий заявил, что:
« : 13 Жовтня 2009, 15:55:09 »

Черновецкий заявил, что:
1. Тарифы уменьшены только по теплу и воде, а вот по уборке придомовых территорий - нет.
2. Перерасчета за 5 летне-осенних месяцев не будет.
3.Меморандум действует максимум до мая 2010 г.
Я так понимаю, что придомовые территории и отсутствие перерасчета - это результат торгов. Бред сумасшедшего, учитывая то,что КМУ приостанавливал действия распоряжений КГГА - а теперь за эти месяцы нет перерасчета??? И почему уборка придомовых территорий (по факту невыделенных и плохоубираемых) не вошла в пул этих подковерных договоренностей? На нее тариф обоснован и установлен с соблюдением законной процедуры???
Виктор Иванович, я так понимаю, что Ваши действия при оспаривании распоряжений КГГА в суде пока не меняются? Потому что договоренности Тимошенко и Черновецкого вообще непонятно как юридически обозвать.
Вам не откажут в рассмотрении иска? Или Вам снова придется внести в него дополнения?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

330 x 248, 17 кБ
На даний час я всі доповнення до позовних вимог, що на головній сторінці сайту, зареєстрував через канцелярію Шевченківського районного суду м. Києва. Це стосується і останнього розпорядження № 1141. Судовий процес буде тривати, а розпіарена справа "Кличко проти КМДА" також у мене під контролем (стосується лише трьох передостанніх розпоряджень). Фокуси не пройдуть!
Щодо меморандуму. Він ще не опублікований. Законодавством подібний акт цивільного законодавства, чи нормативно-правовий акт, не передбачений. Тобто, по суті залишається юридичіно нікчемним протоколом про наміри. Щодо Черновецького, то він може з великим успіхом, на відміну від Кабміну, ці наміри реалізувати через низку нових протиправних розпоряджень, які будуть з таким же успіхом оспорені в суді. Як колись заявив соратник і однодумець Черновецького - А.К. Голубченко - "комусь набридне". Комусь, а не нам з Вами!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

И Лёня такой молодой, и юный Октябрь впереди!
Записаний

Олександр

• Гість

Леня с Олесиком молодые, ищут молодую - нема питань.
А ось Тимошенко як буде викручуватися з цього маразму - сама собі протиричить.
Нехай КабМін визначиться - законі тарифи чи ні, платити, чи ні. Клоуни .
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Кабмін не уповноважений і не зобов\\\'язаний вирішувати це питання. Тарифи затверджує чи погоджує орган місцевого самоврядування, а не одноосібно Черновецький. Делегування повноважень одній особі колективним органом не передбачено. Втручання Кабміну також. Підміна колективних рішень, які приймаються гоосуванням, одноосібними розпорядженнями також суперечить закону. Усунути наслідки порушення закону може тільки суд. Тому ця гра з Кабміном є грою без правил і без наслідків. Наслідки поки-що виникають після чергових незаконних розпоряджень Черновецького.
Записаний

Вася

• Гість

И что Вы скажете про этот цирк? Если Кабмин и лично Тимошенко не уточнит своей позиции по тарифам, я буду считать ее мошенницей, которая ввела в заблуждение население Киева, призвав не платить по новым тарифам. Добавив решение Киеврады и фракции БЮТ про передачу земель вокруг станций метро "Осокорки","Позняки" и "Харьковская под застройку от 08.10.09 нескольким ТОВ "Рога и копыта..." я ставлю жирный крест на кандидатуре Ю.В.Тимошенко.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Взагалі Юлія Тимошенко по суті не управляє своїм блоком на рівні структур нижче загальнодержавних. Коли відбувалися вибри в органи місцевого самоврядування, то чиновники просто домовилися, хто у який блок увійде, щоб розкласти яйця у різних корзинах. А тепер вони голосують солідарно за Черновецького, і БЮТ, і ПР, і Катеринчуковці, і Литвинівці, і інші. Що стосується гасел "не платити", то це вже був чистої води популізм. Насправді платити слід, але не скільки завгодно і не кому завгодно. На цю тему на головній сторінці та в Нарисах цього сайту розміщена конкретна інформація, яку не важко засвоїти та зрозуміти, як слід поводитися у сфері житлово-комунальних послуг пересічному громадянину. Але пересічний не хоче напружувати свої мізки. Тому керується популістськими гаслами політиків, які також не дуже напружуються. Мені здається, що Юлія Тимошенко, будучи добре освіченою і досвідченою особою, економістом за освітою і кандидатом економічних наук, не розібралася досконально у тих постановах КМУ щодо формування тарифів на ЖКП, які вона підписала. А домовленості з Черновецьким - піар-хід перед президентськими виборами.
Що Вам сказати? Тяжке життя у політиків високого рангу! Я їм не заздрю і ніколи не мріяв бути з ними поряд. Це дилетанти, які управляють не процесами, а тенденціями.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email