'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго здоров`я, Вікторе Івановичу!  (Прочитано 3425 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Доброго здоров`я, Вікторе Івановичу!
Вибачте, можливо інформація що мене цікавить уже десь булана Вашому форумі, а я її прогавив, то ( якщо це можливо ) вкажіть приблизно на якій сторінці її знайти, щоб Вам не витрачати часу на повтор. А питання у мене відносно Вашого фото з лічільником тепла (gro-za - Київ – Ukraine 2009-10-15 16:14:25):
1. Цей лічільник електронний і додаткових пристроїв типу «випарювачів рідини» на радіаторі не потребує. Чі це вірно?
2. При такій схемі подачі теплоносія ( вертикальній) такі лічильники треба установити на кожний стояк у квартирі?
3. В залежності від напрямку потоку теплоносія (знизу – вверх, чі зверху – вниз) схема монтажу елементів міняється?
4. Як що можна вкажіть технічні характеристики лічільника, а саме: строк служби, міжповірочний строк, а також хто виробник і яка ціна ( можна на той період коли вона Вам була відома)
Юрій.
Записаний

Дзига

• Гість

Шановний, ну це зовсім не важко і самому знайти потрібне зображення ви вказали? координати повідомлення ви маєте. .Прокручуйте сторінку до самого низу і звертайте увагу на доті повідомлень що у рамочці праворуч, Якщо нема, то на самому низу з ліва на право стоять цифри 1 23 4 5……(10+)…і.тд. Ото клацніть по цифрі 2 і пошукайте на навій сторінці, не забувайте поглядати на дати що праворуч у рамочці. Там знайдете те що шукали. Але це не постійне його місце знаходження. З появою нових повідомлень старі повідомлення будуть віддалятися від першої сторінки. Тому коли Вас щось зацікавило обов’язково занотуйте хоча б дату повідомлення.
Вибачте, Вікторе Івановичу, що втрутилась. але ж таке запитання не потребує витрачання вашого дорогоцінного часу.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

І ще одна рекомендація. Цитую рекомендацію "Ольга та Л.П."

" Підказка для тих, хто не дуже знається на комп\\\'ютері. Для швидкого пошуку цієї інформації зробіть наступне. Клацніть на початковій сторінці Google (http://www.google.com.ua) посилання <Складний пошук>. Тоді введіть до поля видавати результати з сайту або домену> адресу http://gro-za.io.ua, до поля <з усіма словами> слово <перерахунків> або <перерахунки> й натисніть кнопку <Пошук Google>. Тільки ось такий секрет: на сторінці результатів натискайте не знайдені посилання, а слово <Кеш> під ними, бо інакше відкриватимуться не ті сторінки, що знайдені. А якщо перед тим, як клацнути посилання <Кеш>, ви виділите і скопіюєте до буферу обміну якісь зі знайдених слів, то на відкритій сторінці їх можна буде швидко знайти, натиснувши Ctrl+F. У такий спосіб дуже зручно шукати будь-яку інформацію на сайті Віктора Івановича."

Я особисто, коли робила собі підборку матеріалів по лічильникам тепла, задавала такі пошукові контексти:
Байпас, байпаси, регулятори, розподільник, теплолічильники
ноу-хау, однотрубна (вертикальна), теплорадіатор
Аква-Україна, Будмережажитлосервіс, Будмережасервіс
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Шановна "Дзига - Харків - Ukraine". Наскільки мені відомо, Віктор Іванович не заперечує, коли інші форумчани дають відповіді на ті питання, які є очевидними, і які задають новачки на форумі. Якщо у відповідях виявляється помилка - Віктор Іванович на неї вказує.
А час так им чином економиться
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Додатково: той лічильник тепла має назву МВТ-М, виробник - ПП "Аква-Україна". Вартість залежала від комплектації. Я показав цю ілюстрацію не вперше і з єдиною метою - пояснити, що таке байпас, як його влаштувати. Бо без байпасу лічильник тепла непридатний для застосування в однотрубних стисемах ЦО. На даний час найдешевшим є теплолічильник виробництва Луцького ВАТ "Електротермометрія". Його ціна 1300 грн. Однак і при такій ціні невигідно встановлювати лічильник тепла на кожний радіатор. Вигідніше застосувати розподілювачі обліку, а теплолічильник встановити лише на один з радіаторів. Про це вже багато було опубліковано у цьому сайті та на http://viki1234.io.ua Не варто мені повторюватися. Скористайтеся методикою пошуку, викладеною колегами по даній темі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email