'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Як правильно дати відповідь на таке звернення:  (Прочитано 2021 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Як правильно дати відповідь на таке звернення:
http://www.kmv.gov.ua/questionhead.asp?IdPart=1040&IdType=1&Id=839  
[18.04.2007] [ № ЗГ-00000839 ]
Доброго дня! Хотілося б отримати відповідь на таке запитання. Якщо в квартирі стяїть крани, що дають можливість перекривати доступ води в батареї квартири та водомір на зворотній подачі води в батареї системи централізованого опалення, по яким нормативним актам можна cлачувати за опалення по показникам цього водоміра? (адже є ціна за 1 гКал, є норматив скільки куб.м. нагріває 1 гКал). Цього опалювального сезону я практично відсотків на 20 включалась в систему центрального опалення, а повинна сплачувати цілий рік по тарифам за опалення 1 кв.м. загальної площі квартири. З цим запитанням звонила на 0-51, але там не змогли дати відповідь, а говорили про тариф за 1 кв.м. Дякую. Буду чекати відповіді. Якщо не можете дати відповідь, хоч підкажіть до кого можна звернутися з цим запитанням.
Запитання опрацьовується
=================================
Не знаю, що відповість КМДА, але водомір на зворотній трубі подачі теплоносія в систему центрального опалення квартири не свідчить про обсяг спожитої телової енергії, отже його покази не можуть бути використані для розрахунків з мешканцями за послуги з ЦО. Єдина користь від цього водоміру - він дозволяє встановити, чи підтримується циркуляція теплоносія в системі на момент перевірки. Адже в квартирі може бути холодно з двох причин: або температура носія недостатня, або недостатня циркуляція. Для правильного обліку спожитої теплоенергії для потреб ЦО необхідний теплолічильник замість водоміру.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email