'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! Згідно Вашої пропозиції створено д  (Прочитано 2939 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість

Вікторе Івановичу! Згідно Вашої пропозиції створено дзеркало цього форуму на http://forgr.freehostia.com Всі повідомлення на цьому дзеркалі мають фіксовані посилання. Наприклад, посилання на тему, з якої починалася ця робота, є http://forgr.freehostia.com/index.php?page=150#idg556111 Посилання можна отримати натиснувши мишею дату повідомлення. Після індексування дзеркала Google (повинно пройти кілька днів), буде доступний також і пошук по дзеркалу через Google без застосування кешу, як зараз. Наразі це все, що встиг зробити.
Поки що не дзеркаляться зображення. Їх видно, але реально браузер завантажує їх з io.ua. Також оновлення дзеркала не автоматичне. Для цього мені треба декілька разів клацнути мишею. Буду працювати далі. Якщо є якісь побажання, буду радий вислухати.
Записаний

golf2109

• Гість
Було б гарно зробити пошук по нарисам
« Reply #1 : 07 Листопада 2009, 23:13:43 »

Було б гарно зробити пошук по нарисам
Записаний

Андрей

• Гість
Так, бачу, є проблема. Щось придумаємо.
« Reply #2 : 07 Листопада 2009, 23:53:11 »

Так, бачу, є проблема. Щось придумаємо.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Андрію, початок непоганий. Звісно, до "дзеркала" ще далеко. Відсутні "Нариси", "Фото", ілюстрації до повідомлень на Форумі. Відсутній зворотний зв\\\'язок.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Посилання на дзеркало Форуму я розмістив у розділі "Лінки" - http://gro-za.io.ua/link.php
Записаний

Андрей

• Гість

Вікторе Івановичу, першочерговим завданням для мене було створення технології дзеркалювання форуму, та створення дзеркала, яке може бути правильно проіндексоване пошуковими системами. Далі планую створення локального пошуку та дзеркалювання нарисів.
Що Ви мали на увазі під "відсутністю ілюстрацій"? Вони не відображаються у Вашому браузері? Якщо так, то можливо, це невірно працює захист від реклами. В браузері ілюстрації повинні завантажуватися з io.ua.
Що Ви маєте на увазі під "відсутністю зворотнього зв\\\'язку"? Якщо відсутність можливості створити нове повідомлення, то на дзеркалі такої можливості не повинно бути, інакше воно перетвориться на самостійний ресурс. А, як я зрозумів з попередньої розмови з Вами, потреби у ще одному самостійному ресурсі у Вас немає.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Я мав на увазі, що ілюстрації не завантажуються з "дзеркала". Тобто Дзеркало не може функціонувати автономно. Однак при відзеркаленні сайту на локальному комп\\\'ютері відомими програмними засобами ілюстрації зберігаються, тобто забезпечується повна автономія. Відносно зворотного зв\\\'язку - Ви праві, тоді це буде самостійний сайт. Мене турбує доля сайту після того, як з якихось причин закриється портал io.ua . Буде жаль, якщо інформація буде втрачна.
Записаний

Андрей

• Гість

Так і мене хвилює. Саме тому я й почав розмову про доменне ім\\\'я та форум на стандартній технології. Без цього незалежності здобути не вийде. Тут дійсно є два рішення: революційне, та еволюційне.
Революційне, це те, що пропонувалося спочатку - заснувати незалежний від провайдера ресурс і далі поступово займатися переносом на нього існуючого.
Еволюційний, це те, чим я займаюся зараз. Тобто, створюється технологія переносу, а далі, у зручний час відбувається перехід (чи не в зручний, коли ресурс просто закривається). В обох випадках час на створення технології переносу майже однаковий. Якщо я буду мати змогу займатися цією справою в такому ж режимі, як останній тиждень, десь за місяць звідси буде інкрементно копіюватися весь вміст. Тож, я вважаю, не варто хвилюватися, хіба у Вас є відомості про термінове закриття io.ua.
До речі, зробив пошук по форуму
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відомостей про термінове закриття io.ua поки-що немає. Та ніхто й не буде про це заздалегідь повідомляти. Приклад - сайт infostore.com - закрили без попередження. Підтримую ідею еволюційного способу вирішення проблеми. Принаймі вже на першому етапі Ваша робота принесла значну користь відвідувачам сайту. Велика Вам подяка за це.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

На "7 Андрей - Киев - Ukraine2009-11-08 23:38:18" - До речі, зробив пошук по форуму "
Чомусь з цим сайтом Google у режимі "Розширений пошук" нічого не находить - діагностика така: "Не найдено ни одного документа, соответствующего запросу site:http://forgr.freehostia.com."
Водночас з сайтом http://gro-za.io.ua проблем не виникає.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Закладка "Пошук" на http://forgr.freehostia.com також свою функцію виконує правильно.
Записаний

Андрей

• Гість

Так Google його ще не проіндексував. Це повинно пройти від декольких днів до тиждня.
Записаний

Андрей

• Гість

Sorry, щось таке написалось . Треба читати "декількох днів"
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Андрію, доброго дня! Зазирніть, будь ласка, в цю тему: golf2109 - Kiev - Ukraine 2009-11-10 11:56:35
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email