'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий день.Я звернувся до ЖЕКу з приводу надати мені д...  (Прочитано 3386 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Виктор

• Гість

Добрий день.Я звернувся до ЖЕКу з приводу надати мені довідку про наявність прописаних в моїй квартирі( Ф-3).Але керівник цієї установи мені відмовила так як в мене є заборгованність за коммунальні послуги за два місяці.Керівник посилалась на ст 64,66,67,68 Житлового кодексу та Постанову КМУ від 20.05.09 р. де видача довідки вважаеться послугою за яку я повинен сплатити.І якщо в мене є заборгованність то видати таку довідку мені не можуть.Чи права в данному разі керівник ЖЕКу?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Це засіб тиску. Вони його використовують, щоб вибити якомога більше коштів з мешканців. Запропонуйте для жарту оплатити вартість довідки. А взагалі можете звернутися з цього приводу до райвідділу міліції, яка веде облік реєстрації місця проживання мешканців. Крім того, довідку можна витребувати і через суд.
Записаний

Виктор

• Гість

Через суд це добре, але це час.А в мене часу обмаль, нажаль.А там куди мені потрібна довідка мені дали зрозуміти що тільки Ф-3 і ні який інший документ їм не підходить.
Записаний

Виктор

• Гість

Через суд це добре, але це час.А в мене часу обмаль, нажаль.А там куди мені потрібна довідка мені дали зрозуміти що тільки Ф-3 і ні який інший документ їм не підходить.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Що можна запропонувати людині, у котрої немає часу? Це ж не гроші, які можна заробити, позичити, украсти! А час спливає безвідворотно.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email