'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: На: 2 gro-za - Київ - Ukraine 2009-11-20 15:30:32  (Прочитано 1909 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ирина Васильевна

• Гість
На: 2 gro-za - Київ - Ukraine 2009-11-20 15:30:32
« : 21 Листопада 2009, 00:37:47 »

На: 2 gro-za - Київ - Ukraine 2009-11-20 15:30:32
Мой пример может быть не очень эффективен, но ничего другого я пока не придумала: я, как студентка, создала папку «ЖКУ» и файлы в нем по темам. Читая форум, практически ежедневно, копирую интересующую меня информацию и разношу по файлам-конспектам: вопрос – ответ. И, когда мне надо проработать тему ЦО или советы по судебному процессу, ... - открываю соответствующий файл «ЦО», «Судовий процес», «Оплаты ЖКП», «Апеляційні скарги», «Типовий договір» и т.д.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Ви - молодчина!
« Reply #1 : 21 Листопада 2009, 10:08:49 »

Ви - молодчина!
Колись академік В.М. Глушков передрікав безпаперову технологію. Однак для людської істоти нічого кращого від паперу не придумано.
Записаний

Андрей

• Гість

Ой. А мені на комп\\\'ютері зручніше. Може я не людська істота Тепер пригадую, і жінка щось таке колись казала. Треба буде надалі за собою прослідкувати.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Прослідкуйте, Андрію! Надмірне спілкування з використанням технічних засобів перетворює людську істоту в придаток до роботів. Кажуть, що це майбутнє людства. То Ви вже наближаєтеся до нього (hi!).
Не приймайте близько до серця, це жарт. Усі ми приблизно в однаковому становищі, раби комп\\\'ютерних систем. Самі створюємо собі труднощі і героїчно їх долаємо.
Однак паперовий носій з точки зручності користування, за невеликими винятками, поки що не має альтернативи. От коли з\\\'явится аналог на гнучких рідинно-кристалічних чи якихось інших екранах, то може щось зміниться.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email