'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Подскажите, на какие законы и статьи я могу ссылаться.  (Прочитано 3075 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Незнайка

• Гість

Подскажите, на какие законы и статьи я могу ссылаться. Я не заказывала услугу и платить за нее отказываюсь. Заставляют заплатить за пользование домофоном. Договор на домофон не заключала, собственник квартиры, в ней не живу и не прописана. Помогите с законом и статьями пожалуйста!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Не полінуйтеся вивчити ЦК України. Там знайдете десятки статей на тему, яка Вас цікавить. Вивчіть глави 47-53, 63, а також ст. 369, 382 цього Кодексу. Крім того, Вам не завадять ЗУ "Про захист прав споживачів" та "Про житлово-комунальні послуги". Перегляньте матеріали цього сайту по даній темі. Для зручності паралельно скористайтеся дзеркальним відображенням матеріалів сайту за адресою forgr.hmsite.net/. Скористайтеся функцією "Пошук" у дзеркалі, ключове слово - домофон. Додатково можете здійснити глобальний пошук у Гуглі. Закони України також викладені в Інтернеті, на сайті ВР України.
За Вас цю технічну роботу ніхто не виконає, великого інтелекту вона не потребує.
Записаний

Незнайка

• Гість

Спасибо за ответ! ЦК я весь пересмотрела два раза. Про "послуги" там очень мало и не касается моей темы. По разделу "договор" тоже ничего общего не нашла, поэтому попросила помощи у Вас. Также смотрела "Прозахист прав споживачив" - безрезультатно. Именно что не должна платить за услуги, которые не заказывала. Спасибо, буду еще смотреть те статьи, которые Вы указали!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ніхто не зобов\\\'язаний виконувати те, що не передбачвено законодавством. Це Конституційна норма.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email