'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Я вибачаюсь, але я не бачу відповіді на питання: \"Як з од...  (Прочитано 3348 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

патриот

• Гість

Я вибачаюсь, але я не бачу відповіді на питання: "Як з одного договору на участь у витратах зробити протокол розбіжностей на 2 договори (на утримання будинку та на ЦО,ХВП,ГВП).
Записаний

патриот

• Гість

480 x 1465, 195 кБ
От я склав протокол розбіжностей, але по одній постанові............. то яке сюди впихнути розбіжності по іншій постанові, коли на початку протоколу зазначаю: "Договір привести у відповідність до ТИПОВОГО ДОГОВОРУ, затвердженого постановою КМУ від 20.05.2009 р. № 529, а саме:"
Записаний

pobeda

• Гість

Патріот, я вчора розмовляла з адвокатом, і задала йому питання на яке тут вичерпної та зрозумілої для мене відповіді не отримала, а саме, як правильно скласти протокол розбіжностей, якщо мені було направлено один договір, який включає в себе і умови утримання будинку, прибудинкової території і умови надання ЦО, ГВП, ХВП. Так от він мені сказав, якщо на підпис мені було направлено один договір то треба писати один протокол розбіжностей, але вибрати постанову КМУ відповідно до якого типового договору я буду писати цей протокол. Також сказав, що в одному протоколі розбіжностей вносяться поправки(зауваження) лише по одному договору або це буде договір на утримання будинку або договір на надання ЦО, ГВП, ХВП. РОЗБІЖНОСТІ ПО 2 ДОГОВОРАХ В ОДНОМУ ПРОТОКОЛІ РОЗБІЖНОСТЕЙ НЕ РОБИТЬСЯ. ОДИН ДОГОВІР – ОДИН ПРОТОКОЛ. Запропонував 2 шляхи: 1 - направити протокол розбіжностей наприклад по договору на утримання будинку та заяву в якій зазначити, що мною направлялися вимоги про укладання 2 типових договорів, які були частково проігноровані та мені було направлено лише договір на утримання будинку, в зв’язку з чим я сама направляю їм проект договору на ЦО, ГВП, ХВП. 2 варіант написати 2 протоколи розбіжностей на той договір, які мені направили, але сказав, що буде не зовсім правильно.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановні колеги! Ви займаєтесь словесними вправами, фактично демагогією та еквілібристикою, замість того, щоб вирішити питання по-суті, причому скоріш за все - у судовому порядку. Пропоную припинити цю безплідну дискусію, і починайте хоч що-небудь робити. Ніхто Вас не оштрафує, якщо Ваші протоколи будуть відхилені. Тоді маєте усі докази для звернення до суду.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email