'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: 16.04.07 я обратилась в филиал №1 ОАО \"КиевГаз\" с просьбой з...  (Прочитано 3476 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nell8

• Гість

16.04.07 я обратилась в филиал №1 ОАО "КиевГаз" с просьбой заключить со мной договор. Что из этого вышло смотрите: http://file.oboz.ua/download.php?fid=2614
Записаний

Nell8

• Гість

Вкралась досадная ошибка: не та ссылка. Меняю её на точную: http://file.oboz.ua/download.php?fid=2615  Нелли supermebel@ua.fm
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Прочитавши відповідь Київгазу, вимушений підтвердити відповідність його позицій діючим нормам права.
Київгаз не визначений виконавцем послуг для мешканців багатоквартирних будинків, а тому не зобов\\\'язаний укладати Типові договори з ними. До речі, Типовий договір про надання послуг з газопостачання затверджений не так давно Кабміном, а раніше встановлені форми договорів втратили чинність.
Записаний

Nell8

• Гість

Виктор Иванович, ну не поняла я Вас... Устно мне ответили в КиевГазе: ставите счётчик - подпишем договор (форма его мне неизвестна) Не ставите - не подпишем... Ладно, КиевГаз, не желаете подписывать - не надо, дайте мне реквизиты , я Вам напрямую буду платить - так не дают же.... Я запуталась.... Подскажите, как поступить, ведь я приготовила денюжки за газ (7 месяцев)....
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Все дуже просто.
« Reply #4 : 26 Травня 2007, 14:40:05 »

Все дуже просто.
Вимагайте укладення Типового договору з виконавцем послуг. Вам байдуже, хто погодиться. Якщо жоден - тільки звертатися до суду.
Нормативно-правові документи:
1. Постанова КМУ від 09.12.1999 № 2246 (із змінати на підставі постанови КМУ від 08.12.2006 № 1697.
2. Постанова КМУ від 05.07.2006 р. № 938.
3. Постанова КМУ від 16.05.2002 № 620.
4. Ст. 29 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги".
Установлення та експлуатація лічильників газу здійснюються відповідно до п. 22 постанови КМУ № 2246.
Договір зі споживачем (громадянином) зобов\\\'язана укласти газопостачальна організація на підставі п. 32 тієї ж постанови.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Поточний рахунок ВАТ "Київгаз": 26000900097738 в ВАТ КБ "Хрещатик", МФО 300670, код отримувача 03346331.
Слід зазначити, що постанова КМУ № 2246 не приведена у відповідність до норм ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". Тому можливі суперечки, які розв\\\'язуюються у суловому порядку на принципах верховенства права - закон має вищу юридичну силу, ніж постанова КМУ, а положення постанови, які не відповідають закону, не можуть застосовуватися.
Тому боротьбу слід розпочинати з балансоутримувача (відповідач), а другим відповідачем визначити Київгаз.
Законів у нашій державі ніхто добровільно не дотримується. А примус діє після винесення рішення суду та відкриття виконавчого провадження.
Хай допомагає Вам верховенство права!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email