'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Мова йде про отримання копії постанови суду,що набрала...  (Прочитано 3070 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Мова йде про отримання копії постанови суду,що набрала законної сили в разі неподання на протязі 10 днів з дня її проголошення заяви про апеляційне оскарження або апеляційної скарги. Саме в видачі такої копії без приписки "постанова не набрала законної сили" і було відмовлено з посиланням на те,що якась там заява подана, а її зміст канцелярію суду не цікавить - нехай з нею розбирається апеляційний суд.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Слід було б продовжувати тему, а не розпочинати нову, бо тоді втрачається причинний зв\\\'язок з попередньою. Якби я не пошукав Ваше попереднє повідомлення, то у режимі цейтноту міг би Вам відповісти, що не розумію, про що йдеться. Відверто кажучи, не розумію і понині. Я вже Вам радив, як діяти - берете справу на ознайомлення і робите копію з неї. А водночас пишете скаргу на ім\\\'я голови суду. Відмова надати копію судового рішення, яке було прилюдно проголошене є порушенням норм ст. 27 ЦПК. Так і пишіть.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email