'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович, порадьте як краще зробити, подати до с...  (Прочитано 3038 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Віктор Іванович, порадьте як краще зробити, подати до суду позов про захист честі та гідності чи направити скаргу до прокуратури на дії (бездіяльність).
Суть справи: коли я отримала проект договору від КП "ЖЕО-109" я, на всяк випадок, разом зі скаргою направила його копію Начальнику ГУ з питань захисту прав споживачів з проханням зобов’язати КП "ЖЕО-109" укласти договори по формі та за змістом Типових договорів, затверджених постановами КМУ №630 від 21.07.05р. та №529 від 20.05.09р. Отримала відповідь, що вказаний договір не відповідає вимогам до типового договору, які визначені постановами КМУ №630 та №529 і що ними направлено припис керівництву КП "Дирекція…".

Того ж дня від Голосіївської районної у м. Києві держадміністрації отримала листа, в якому зазначається, що КП "ЖЕО-109" мені було направлено проект договору, який розроблений та відповідає вимогам викладеним у постанові КМУ №529, ЗУ "Про ЖКП", ЦК і що мною запропонований протокол розбіжностей в якому зазначені нові умови надання вищезазначених послуг виходячи із моїх особистих інтересів та міркувань. Що в зв’язку з тим, що запропоновані мною договірні умови були відхилені КП "ЖЕО-109", то я стала здійснювати тиск на контрагента шляхом подачі численних скарг до вищестоящих установ та посадових осіб.

Копію вказаного листа адміністрація направила до ГУЖГ КМДА. Написане не відповідає дійсності, оскільки протокол розбіжностей я направила 10.12.09 і після цього жодної скарги мною написано не було і до сьогодні я ще не отримала відповіді ЖЕО на свій протокол. Також адміністрація покриває КП "ЖЕО-109", зазначаючи, що направлений мені проект договору розроблений та відповідає вимогам викладеним у постанові КМУ №529, ЗУ "Про ЖКП", ЦК.

От тепер сиджу і думаю подавати позов до суду на адміністрацію про захист честі та гідності та спростування інформації, викладеної у вищезазначеному листі, копія якого була направлена ГУЖГ КМДА, щоб в майбутньому при розгляді скарг і заяв адміністрація керувалася законодавством, а не власними інтересами чи ще чимось, чи просто написати скаргу до прокуратури на дії (бездіяльність). Що Ви скажете? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Краще стати на позицію, передбачену ЦК України - переддоговірні спори вирішуються у суді. Звернення до прокуратури позитивних наслідків не дасть. Сперечатися з адміністрацією району з метою виховати чиновників також непродуктивно. Їх навіть судові рішення не виховують. Було б непогано, якби й інші мешканці будинку вимагали укладення Типових договорів, або повернення зайво нарахованих/сплачених коштів за ЖКП. Однак, практика показує, що мешканцям байдуже.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email