'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Для Віктора Івановича:  (Прочитано 2541 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

aliv

• Гість
Для Віктора Івановича:
« : 13 Січня 2010, 23:51:04 »

Для Віктора Івановича:
Ви впевнені, шо путь, який зображено на екрані, по-перше, існує (тобто Ви можете за допомогою FAR зайти в каталог c:\\webservers\\usr\\local\\mysql5\\bin\\ і mysql.exe там є?

По-друге, я правильно розумію, що дзеркало потрібно лише для пошуку інформації? Тобто, якщо запрацює один сайт, де буде можливість у тому самому простому вигляді публіковати всю наявну інформацію та мати змогу використовувати пошук, ніякого дзеркала не порібно?

(Олександр, з яким Ви зустрічались сьогодні - мій нік aliv)
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Олександре Вікторовичу, 100-відсотково впевнений. Мало того, mysql.exe без проблем стартує у Денвері. Відносно другого варіанту сайту, якщо він збереже всю наявну інформацію і функції нинішнього плюс буде додана можливість пошуку по всій базі даних, дійсно було б непогано його організувати. Але це не виключає необхідності мати локальну дзеркальну копію - ради автономності і мобільності. Я часто використовую локальну копію у судах, які чомусь не мають доступу до Інтернету. Додатково див. моє сьогоднішнє повідомлення у темі gro-za - Київ - Ukraine 2010-01-13 19:57:19.
Записаний

aliv

• Гість

Про локальну копію - зрозуміло. Думаю. Гадаю, що багатьом було б легше мати підписку (RSS) на усі публікації цього сайту, щоб отримувати їз автоматично. Але про окрему локальну копію треба подумати ще незалежно від будь-який дій по модернізації чи вдосконаленні цього сайту.

Насправді, форум тут - це по суті блог із можливісттю розміщувати коментарі до кожного Вашого посту (публікації статті чи окремого висловлювання). Я б навіть цю стрічку ваших постів виніс би на першу сторінку, а усі важливі повідомлення (як, наприклад, зараз на першій сторінці) розміщував би лінками на той самій першій сторінці.
Записаний

aliv

• Гість

Ще пагано, одна помилка із номером і повідомлення стерто. Друге - немає можливості редагувати повідомлення.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

У разі помилки з номером повідомлення не зникає. Поверніться назад (стрілка вліво у верхньому лівому кутку браузера Опера), і втрачене віконце знову відкриється. Після цього вводите контрольний номер, попередньо оновивши відповідною кнопкою у правому верхньому кутку, і натискуєте "Отправить".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email