До речі про виконавчі листи, хочу розповісти випадок із своєї практики. На користь клієнт було видано судовий наказ про стягнення заборгованості по виплаті грошового забезпечення із Облвійськомату. Відповідно даний наказ із заявою, рекомендованим листом було направлено до Підрозділу примусового виконання рішень Обласного ДВС. В заяві клієнт просив направити копію постанови про відкриття виконавчого провадження на його адресу. На протязі місяця не було ніякої реакції. Після неодноразових дзвінків до підрозділу, і завірянь, що клієнту уже двічі направляли копію постанови, я порадив клієнту особисто поїхати і отримати копію постанови про відкриття виконавчого провадження. При приїзді до ДВС клієнту сказали, що не має когось із працівників, у кого постанова і йому краще, написати заново. Клієнт заслужений військовий, вирішив мене не турбувати і пішов отримав у суді КОПІЮ судовго наказу, написав заяву і здав документи. Через тиждень приїхавши отримувати постанову Він отримав полстанову про відмову у відкритті виконавчого провадження, через те, що неналежний виконавчий документ. Після цього ми письмово звертались до суду із заявою про видачу дубліката судовго наказу, але на протязі двох місяців, нам у цьому неодноразово відмовлялось через відсутність бланків, відпустку судді і т.і. Після написання скарги на голову суду, і погроз про оскарження бездіяльності судовий дублікат було видано.