'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Процесуальні документи до розгляду касаційної скарги КМДА на судові рішення щодо тарифів на ЖКП.  (Прочитано 3472 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

1000 x 1410, 167 кБ
Скарга на відмову надати копію техзапису апеляційн

Процесуальні документи до розгляду касаційної скарги КМДА на судові рішення щодо тарифів на ЖКП.

КЛОПОТАННЯ про розгляд касаційної скарги Київської міської державної адміністрації (КМДА) за участю позивача, а також ЗАЯВА про надання копії технічного запису судового засідання апеляційної інстанції.

Вищий адміністративний суд України,
вул. Московська, 8, м. Київ, 01010
Суддя Чалий С.Я.

Позивач –
ОСББ «Престиж», вул. Б. Гмирі, м. Київ, 02140

Відповідач (Апелянт) –
Київська міська державна адміністрація,
вул. Хрещатик, 36, м. Київ, 01001

Представник позивача –
Куля Віктор Іванович, вул. Боткіна, 4, кв. 18,
м. Київ, 03055, тел./факс 457-40-72, http://gro-za.io.ua

23 лютого 2009 р.

КЛОПОТАННЯ
про розгляд касаційної скарги Київської міської державної адміністрації (КМДА) на постанову Окружного адміністративного суду (ОАС) м. Києва від 24.01.2008 р. у справі № 8/131 та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду (КААС) від 09.01.2009 р. № 22-а-14381/08 за позовом ОСББ «Престиж» до КМДА про визнання протиправними та скасування розпоряджень за участю представника позивача.

Ухвалою судді Вищого адміністративного суду України Чалого С.Я. від 29 січня 2009 р. відкрито касаційне провадження за касаційною скаргою КМДА на постанову ОАС м. Києва від 24.01.2008 р. та ухвалу КААС від 09.01.2009 р. у справі за позовом ОСББ «Престиж» до КМДА про визнання протиправними та скасування розпоряджень від 30.05.2007 р. № 640 «Про погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води», № 641 «Про впорядкування розмірів тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та внесення змін до розпорядження КМДА від 19.05.2000 р. № 748», № 642 «Про встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води», № 643 «Про затвердження тарифів на теплову енергію».

Прошу розгляд зазначеної касаційної скарги здійснювати за участю представника позивача – ОСББ «Престиж». Про дату та час судового засідання прошу повідомити мене належним чином за вказаною вище адресою, або по факсу.

Заперечення проти касаційної скарги подається окремим документом одночасно з цим клопотанням.

Додаток: копія довіреності на представництво інтересів позивача у суді (на звороті).

Представник ОСББ «Престиж» Куля В.І.
=================================================

Вищий адміністративний суд України,
вул. Московська, 8, м. Київ, 01010
Суддя Чалий С.Я.

Позивач –
ОСББ «Престиж», вул. Б. Гмирі, м. Київ, 02140

Відповідач (Апелянт) –
Київська міська державна адміністрація,
вул. Хрещатик, 36, м. Київ, 01001

Представник позивача –
Куля Віктор Іванович, вул. Боткіна, 4, кв. 18,
м. Київ, 03055, тел./факс 457-40-72, http://gro-za.io.ua

23 лютого 2009 р.

ЗАЯВА
про надання копії технічного запису судового засідання апеляційної інстанції у справі № 8/131 за позовом ОСББ «Престиж» до КМДА про визнання протиправними та скасування розпоряджень (справа № 22-а-14381/08 у апеляційній інстанції)

Ухвалою судді Вищого адміністративного суду України Чалого С.Я. від 29 січня 2009 р. відкрито касаційне провадження за касаційною скаргою КМДА на постанову ОАС м. Києва від 24.01.2008 р. та ухвалу КААС від 09.01.2009 р. у справі за позовом ОСББ «Престиж» до КМДА про визнання протиправними та скасування розпоряджень від 30.05.2007 р. № 640 «Про погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води», № 641 «Про впорядкування розмірів тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та внесення змін до розпорядження КМДА від 19.05.2000 р. № 748», № 642 «Про встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води», № 643 «Про затвердження тарифів на теплову енергію».

Для забезпечення належної підготовки представника позивача до участі в судовому засіданні по розгляду касаційної скарги КМДА прошу у відповідності до п. 8 ч. 3 ст. 49 та ч. 2 ст. 44 КАС України прошу надати мені можливість ознайомитися з технічним записом та отримати копію інформації з носія, на який здійснювався технічний запис судового засідання у апеляційній інстанції.

Повідомляю, що з аналогічною заявою я звертався до Окружного адміністративного суду м. Києва після повернення матеріалів справи з апеляційної інстанції, однак у цьому мені було відмовлено, про що свідчать додані документи.

Додатки:
1. Копія заяви до ОАС м. Києва від 11 лютого 2009 р. про надання копії інформації з носія технічного запису.
2. Копія скарги на ім’я голови ОАС від 18 лютого 2009 р. на відмову надати копію інформації з робочого примірника техзапису судового засідання при апеляційному розгляді справи.
3. Копія довіреності на представництво інтересів позивача у суді (на звороті).

Представник ОСББ «Престиж» Куля В.І.

2009-02-23
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email