'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: МАТЕРІАЛИ цивільної справи № 2-8505/09 за позовом Єрмака М.О.  (Прочитано 2242 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

МАТЕРІАЛИ цивільної справи № 2-8505/09 за позовом Єрмака М.О.

Про зобов\'язання знести самочинно збудовані гаражі

МАТЕРІАЛИ цивільної справи № 2-8505/09 за позовом Єрмака М.О. про зобов\'язання знести самочинно збудовані гаражі
================================================================================================
Справа №2-8505/09

УХВАЛА

15 травня 2009 року суддя Шевченківського районного суду м. Києва Бужак Н.П., розглянувши позовну заяву Єрмака Миколи Олексійовича до Іскри Василя Петровича, Ващука Миколи Фоковича, Гладченка Бориса Михайловича, Рянді Аркадія Івановича, Троцького Аркадія Сергійовича, Михальченка Арсенія Вікторовича, Сальникова Миколи Миколайовича про зобов»язання знести самочинно збудовані гаражі,

ВСТАНОВИВ

Позивач звернувся до суду з позовом про зобов»язання знести самочинно збудовані гаражі.
Дана позовна заява відповідає вимогам ст. 119-120 ЦПК України, спір підсудний Шевченківському районному суду м. Києва, підстав для залишення заяви без розгляду чи її повернення з підстав, зазначених в ст.121 ЦПК України суд не вбачає.
Керуючись ст.122 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом Єрмака Миколи Олексійовича до Іскри Василя Петровича, Ващука Миколи Фоковича, Гладченка Бориса Михайловича, Рянді Аркадія Івановича, Троцького Аркадія Сергійовича, Михальченка Арсенія Вікторовича, Сальникова Миколи Миколайовича про зобов»язання знести самочинно збудовані гаражі.
Призначити справу до слухання у попередньому судовому засіданні на 10 год. 40 хв. 26.06.2009 року.
Копії ухвали, позовної заяви та документів, долучених до неї направити позивачу, відповідачу та запропонувати відповідачу подати до 26 червня 2009 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.
Ухвала суду підлягає оскарженню в апеляційному порядку в частині дотримання підсудності до Апеляційного суду м. Києва протягом 10 днів після подання заяви про апеляційне оскарження ,яка може бути подана протягом 5 днів з дня проголошення.

СУДДЯ (з оригіналом згідно)
==================================================================================================
В Шевченківський районний суд м. Києва
позивач:
Єрмак Микола Олексійович
04107, м. Київ, вул. Печенізька, 23 від імені якого діє за довіреністю Довгаль Володимир Іванович
04074 м. Київ, вул. Вишгородська 31 кв.2

Відповідачі:
1. Іскра Василь Петрович
04107 м. Київ, вул. Підгірна, 3, кв. 80
2. Ващук Микола Фокович
04107, м. Київ, вул. Печенізька, 16, кв.27
3. Гладченко Борис Михайлович
04107, м. Київ, вул. Татарська, 21, кв. 28
4. Рянді Аркадій Іванович
04107, м. Київ, вул. Татарська, 21, кв. 28
5. Троцький Аркадій Сергійович
04107, м. Київ, вул. Татарська, 2-Г, кв. 16
6. Михальченко Арсеній Вікторович
04107, м. Київ, вул. Печенізька, 6, кВ. 14
7. Сальников Микола Миколайович
04107 м.Київ, вул.Татарська 2-г кв.16

про зобов\'язання знести самочинно збудовані гаражі

Позовна заява

Мені належить на праві приватної власності житловий будинок № 23 по вул. Печенізькій в м. Києві на підставі рішень Шевченківського районного суду м.Києва від 25.04.2006 р.і21.12.2007 р. Право власності на будинок зареєстроване в БТІ м. Києва за № 9668 від 15.01.09 р.Вказаний будинок знаходиться на земельній ділянці розміром 0,1356 га, яка знаходиться в моєму користуванні.
Відповідачі самочинно без будь-яких дозволів побудували на вказаній земельній ділянці зі сторони вул. Печенізької в м. Києві гаражі, якими користуються в теперішній час.
З цього приводу я звернувся в правоохоронні органи і було встановлено факт самовільного будівництва і власників цих гаражів.
Так, відповідачі:
1) Іскра В.П. побудував металевий гараж під літерою «З» розміром 21,1 кв.м.;
2) Ващук М.Ф. - металевий гараж під літерою «П» розміром 19,8 кв.м.;
3) Гладченко Б.М. - металевий гараж під літерою «К» розміром 21,5 кв.м.;
4) Рянді А.К. - металевий гараж під літерою «И» розміром 21,0 кв.м.;
5) Троцький А.С. - бетонний гараж під літерою «Н» розміром 21,2 кв.м.;
6) Михальченко А.В. - металевий гараж під літерою «О» розміром 14,1 кв.м.
7) Сальников М.М. - металевий гараж під літерою «М» розміром 21,0 кв.м.
З приводу незаконного будівництва я звертався в Управління благоустрою Шевченківського р-ну м. Києва і відповідачам було надіслано приписи з вимогою про знесення самочинно побудованих гаражів, але відповідачі ухиляються від виконання вимог.
Вказані обставини підтверджуються судовими рішеннями, довідкою БТІ, технічним паспортом, постановою про відмову в порушенні кримінальної справи, відповіддю РУГУ, копіями приписів.
Я також звернувся до відповідачів з вимогою про знесення самочинно збудованих гаражів, але вони відмовляються виконати мої вимоги, а тому я змушений звернутись до суду за захистом своїх прав.
Відповідно до вимог ст. 15, 16 ЦК України я маю право на захист свого цивільного права шляхом примусового виконання відповідачами обов\'язку в натурі.
Відповіано до вимог ст. 376 ЦК України житловий будинок, будівля, споруда, інше нерухоме майно вважаються самочинним будівництвом, якщо вони збудовані або будуються на земельній ділянці, що не була відведена для цієї мети, або без належного дозволу чи належно затвердженого проекту, або з істотним порушенням будівельних норм і правил. Особа, яка здійснила або здійснює самочинне будівництво нерухомого майна, не набуває права власності на нього. Якщо власник (користувач) земельної ділянки заперечує проти визнання права власності на нерухоме майно за особою, яка здійснила (здійснює) самочинне будівництво на його земельній ділянці, якщо це порушує права інших осіб, майно підлягає знесенню особою, яка здійснила (здійснює) самочинне будівництво, або за її рахунок.Таким чином, земельна ділянка відповідачам в установленому порядку не виділялась, я заперечую проти знаходження самочинно збудованих гаражів на моїй земельній ділянці та визнання за відповідачами права власності на них, а тому вони підлягають знесення за рахунок відповідачів.
На підставі викладеного та ст.ст. 15, 16, 376 ЦК України, керуючись ст.ст. З, 118-120 ЦПК України,

прошу:

1. Зобов\'язати Іскру Василя Петровича знести самочинно збудований металевий гараж під літерою "З» розміром 21,1 кв.м., що знаходиться на земельній ділянці за адресою м. Київ, вул. Печенізька, 23.
2. Зобов\'язати Ващука Миколу Фоковича знести самочинно збудований металевий гараж під літерою "П» розміром 19,8 кв.м., що знаходиться на земельній ділянці за адресою м. Київ, вул. Печенізька, 23.
3. Зобов\'язати Гладченка Бориса Михайловича знести самочинно збудований металевий гараж під літерою "К» розміром 21,5 кв.м., що знаходиться на земельній ділянці за адресою м. Київ, вул.. Печенізька, 23.
4. Зобов\'язати Рянді Аркадія Івановича знести самочинно збудований металевий гараж під літерою "И» розміром 21,0 кв.м., що знаходиться на земельній ділянці за адресою м. Київ, вул. Печенізька, 23.
5. Зобов\'язати Троцького Аркадія Сергійовича знести самочинно збудований бетонний гараж під літерою "Н» розміром 21,2 кв.м., що знаходиться на земельній ділянці за адресою м. Київ, вул. Печенізька, 23.
6. Зобов\'язати Михальченка Арсенія Вікторовича знести самочинно збудований металевий гараж під літерою "О» розміром 14,1 кв.м., що знаходиться на земельній ділянці за адресою м. Київ, вул. Печенізька, 23.
7. Зобов\'язати Сальникова Миколу Миколайовича знести самочинно збудований металевий гараж під літерою «М» розміром 21,0 кв.м., що знаходиться на земельній ділянці за адресою м.Київ, вул.Печенізька,23.

Додатки:
1. Копія свідоцтва про реєстрацію.
2. Копія довідки-характеристики.
3. Копія технічного плану.
4. Копія постанови про відмову в порушенні кримінальної справи.
5. Відповідь РУГУ.
6. Квитанція про сплату мита.
7. Квитанція про сплату ІТЗ.
8. Копія довіреності.
9. Копія позовної заяви з додатками - 7 прим.

30.04.2009 р.

За довіреністю позивача. В.І. Довгаль
=============================================================================================
Spark - Киев - Ukraine 2009-06-25 16:58:02
Судді Шевченківського
Районного суду м. Києва
Бужак Н.П.
Іскри Василя Петровича,
прож. м. Київ-107,
вул. Підгірна,3. кв.80.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

В 1992 році моєму батькові, Іскрі Петру Михайловичу, власнику гаража, була надана позитивна відповідь щодо членства в автокооперативі “Копернік”, який включив в себе гаражі, розміщені по вул. Печенізькій, на підставі Рішення Шевченківської РДА від 18.09.1992 №7. При цьому, за додатковим клопотанням Іскри Петра Михайловича, йому, як учаснику ВВВ та інваліду, рішенням Ради громадського територіального самоврядування “Лук’янівський”, за погодженням із Шевченківською РДА (Довідка від 22.10.1992 № 479 - додається), було дозволено встановлення свого гаража окремо - беспосередньо поблизу будинку проживання, за адресою - вул. Підгірна, 3, що є територіально поруч з основним масивом гаражів по вул. Печенізькій.
Літом 2000 р., перед початком будівництва багатоповерхового будинку по вул. Татарська, 7 (межує із Підгірною,3), встановлений гараж, що мав опинитися на будівельному майданчику, за приписом був демонтований хазяїном і перенесений до основного масиву гаражів, встановлених по вул. Печенізька. При цьому Іскра Петро Михайлович погодив конкретне місце встановлення гаража із чинним на той час депутатом Київміськради, Матіко-Бубновою Г.В., - поруч із прилеглим пустирем і сміттєзвалищем (Печенізька,23), частина якого була розчищена за власний кошт. Іскра Петро Михайлович, який встановив гараж, помер 14.04.2008 р.
Додатково повідомляю, що Дозвіл на реєстрацію нового гаражного кооперативу на базі “Копєрніка”, на цій же території по вул. Печенізька, був наданий РДА листом від 10.03.02 № 171-Т-641.
Також зауважую, що мною, Іскрою Василем Петровичем, сином померлого власника і його павонаступником, положення рішення “Про правила благоустрою” виконуються відповідально: об’єкт знаходиться в належному санітарно-технічному стані, в ньому міститься причеп, який фізично не може забруднювати середовище або створювати шум. Даний гараж являє собою збірно-розбірну металеву типову конструкцію заводського виготовлення ( тимчасова споруда), яка не використовується в підприємницьких цілях.

До заяви додається:

1) довідка Ради громадського територіального самоврядування “Лук’янівський” від 22.10.1992 № 479 по дозвіл Шевченківської РДА про встановлення гаража;

25.06.2009 р. ______________ / В.П. Іскра /

1 Spark - Киев - Ukraine 2009-06-25 17:40:02 22 час назад
ШАПКА: Рада громадського територіального самоврядуваня мікрорайону "Лук\'янівський" Шевченк. р-ну м. Києва
№479 "22" октября 1992 г.

ТЕКСТ: Выдана Искре П.М. в том, что по разрешению государственной администрации Шевченковского р-на ему разрешена установка металлического гаража по месту жительства ул. Подгорная,3

Председатель Совета микрорайона "Лукьяновский" Л.В. Любарский
ПЕЧАТЬ ПОДПИСЬ
=====================================================================================
Троицкий - Киев - Ukraine 2009-06-25 19:40:42
Судье Шевченковского
районного суда г. Киева
Бужак Н.П.
Троицкого А.С.,
прож. г. Киев-107,
ул. Татарская, 2Г кв.16.

ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА

Получив по своему адресу досудовое постановление суда, я был предельно удивлен, что мой гараж стоит на территории истца. Я купил свой гараж 2 августа 1997 г в Общественной организации объединения автолюбителей «Коперник» о чем свидетельствует справка под №47 от 02.06.09 г. Кроме этого я оплатил деньги за оформление гаража (квитанция №1/16 прилагается), а также стоимость самого гаража (квит. к приходному кассовому ордеру №46/12 от 30.12.98г. прилагается). Мой гараж стоит в массиве гаражей, принадлежащем кооперативу «Коперник». За моим гаражом была свалка мусора. Туда работники ЖЕК №1007 вывозили мусор и сжигали его. Никакого сгоревшего дома, как заявляет истец, не было. Были развалены дома, из которого люди были отселены за государственные деньги в квартиры примерно в 1988 году.Мое мнение, что все документы, которыми апеллировал истец для получения права наследования на дом и на землю (решения судов: дело №2-2776/2006 от 25.04.2006г и дело №2-3086/2007 от 21.12.2007г) получены незаконным путем. Следовательно, истец вводит суд в заблуждение. Он пишет в заявлении, что за гаражами стоял фруктовый сад. Это неправда. Весной 2008 года он спилил несколько вековых деревьев. Ответчики по настоящему делу написали в разные инстанции жалобы, но пришли отписки. Мы его предупредили, что на этом месте создаем новый автогаражный кооператив. Кооператив еще до строительства истцом дома был практически создан. Имелось разрешение на создание кооператива, были собраны все необходимые документы, но зарегистрировать не успели в связи со смертью инициатора. В настоящее время идет восстановление документов и нами получено разрешение Шевченковской районной государственной администрации. Прощу уважаемый суд отклонить заявление истца и принять у меня встречный иск о признании его прав на дом и прилегающие территории недействительными.
К заявлению прилагается:
1) копия справки общественной организации объединения автолюбителей «Коперник» №47 от 02.08.2000 г.
2) копия свидетельства члена кооператива «Коперник»
3) копии накладных и справок по оплатам25.06.2009 р.

______________ / Троицкий А.С. /
========================================================================================
рянди - Киев - Ukraine 2009-06-25 20:34:34
Судді Шевченківського Районного суду м. Києва
Бужак Н.П.
Рянді Аркадія Івановича
прож. м. Київ-107,
вул. Татарська 21, кВ 28

Пояснення

Отримав позовну заяву від п. Єрмак про знесення мого металевого гаражу по вул.Печенізькій.
По суті позову заперечую по всіх наведених фактах:
1. Спірним вважаю саме право пана Єрмака на власність будинку , бо ще на момент встановлення гаражу у 1992 р. будинок був зруйнований та в ньому ніхто не проживав аж поки не було рішення суду №2-2776/2006р., про що є свідки.
2. Земельна ділянка про яку повідомляє позивач не знаходиться в його володінні, саме навпаки він самовільно збудував будинок безпосередньо біля мого гаражу у 2006р.
3. Правоохоронні органи ні як не встановлювали правові основи встановлення гаражів на цій ділянці. Ними було встановлено власників гаражів і то з суттєвими помилками.
4. Адміністрація шевченківського р-ну викликала мене на комісію з приводу начеб то самовільного встановлення гаражу. Де були наведені документи , що підтвердили право на його встановлення: Рішення Шевченківської РДА від 18.09.1992 №7, Дозвіл РДА на реєстрацію нового гаражного кооперативу на території по вул. Печенізька (лист № 171-Т-641від 10.03.02р.) та документи по гаражному кооперативу.
Основуючись на вищенаведене висуваю зустрічний позов на п.Єрмака про знесення самовільно збудованого будинку на землі що безпосередньо прилягає до мого гаражу, та звільненню території, що виділяється для місцевою владою для гаражного кооперативу по вул. Печенізькій.
==========================================================================================
Vaschuk - Киев - Ukraine 2009-06-25 22:27:58
Судді Шевченківського
районного суду м. Києва
Бужак Н.П.
Ващука Михайла Фоковича,
прож. м. Київ-107,
вул. Печенізька, 16. кв.27.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Я, Ващук Микола Фокович, поставив гараж в 2008 р. на пустирі між гаражами ( прибравши місце від сміття за свій рахунок) за адресою: вул. Печенізька, 23.
З розмов власників гаражів в кооперативі “Копернік” на даний час проводиться регістрація гаражу у кооперативі “Копернік”.

25.06.2009 р. ______________ / М.Ф. Ващук /
===========================================================================================
Михальченко - Киев - Ukraine 2009-06-25 23:47:14
Судді Шевченківського районного суду м. Києва
Бужак Н.П.
Михальченка Арсенія Вікторовича,
Зареєстрований за адресою:
04107, м. Київ, вул. Печенізька, 6. кв.14.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Я, Михальченко Арсеній Вікторович, власник гаражу металевої конструкції, що розташований з крайнього правого боку біля сходів. Цей гараж було встановлено мною на даній ділянці в 2007 році оскількі саме там має бути розташований гаражний автокооператив, на вступ до якого я відразу ж подав заяву. Я був ознайомлений з рішенням Шевченківської районної державної адміністрації в м.Києві №7 від 18.09.1992, яке дозволяє встановити металеві автогаражі по вул.Печенізькій для мешканців мікрорайону (копія рішення додається).
Отримавши позовну заяву від Єрмака М.О я був дуже здивований, адже спірна земельна ділянка про яку в ній йдеться протягом дуже тривалого часу ніким не використовувалася (я це знаю тому що проживаю за вищезазначеною адресою з 1989 року).
Тому я заперечую проти намагань Єрмака М.О. щодо знесення мого гаражу і прошу суд залишити вимоги позивача без задоволення беручи до уваги наявні документи щодо створення гаражного автокооперативу на даній земельній ділянці.

ДОДАТОК:
1. Копія рішення Шевченківської РДА від 18.09.1992

25.06.2009 ____________ А.В.Михальченко
=================================================================================================
Ольга та Л. П. - Київ - Ukraine 2009-06-26 15:21:44
СТОСОВНО ПОВІДОМЛЕНЬ ПРО ГАРАЖІ: дописувачі не пояснили, чому вони розмістили на цьому форумі свої документи, адресовані суду. Але зі змісту документів вбачається, що має місце конфлікт інтересів між власниками гаражів та особою, яка вважає себе або являється власником земельної ділянки, на якій ці гаражі розташовані. Вбачається також, що дописувачі геть не знайомі з Цивільним процесуальним кодексом України, за яким здійснюється судочинство у цивільних справах, оскільки такі документи, як, наприклад, пояснювальна записка, цим кодексом не передбачені. Також очевидно, що дописувачі не знають, що таке зустрічний позов і як він подається, і як взагалі здійснюється захист цивільних прав у судовому процесі. Тому все, що можна порадити цим дописувачам — прочитайте Цивільний процесуальний кодекс України і дійте за його інструкціями. А крім того, якщо не хочете втратити свою власність, організуйтеся і разом зверніться до юриста, бо самостійний захист своїх прав у суді — завдання для новачків складне, а питання, як видно з документів, нагальне і важливе. І вибирайте юриста за рекомендацією знайомих, щоб була хоч якась гарантія його кваліфікації та добросовісності.
================================================================================================
Шевченківський районний суд м. Києва
Вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б
Суддя – Бужак Н.П.
Справа № 2-8505/09

Позивач:
Єрмак Микола Олексійович,
вул. Вишгородська, 31, кв. 2, м. Київ, 04074

Відповідачі:

1. Іскра Василь Петрович,
вул. Підгірна, 3, кв. 80, м. Київ, 04107
2. Ващук Микола Фокович,
вул. Печенізька, 16, кв. 27, м. Київ, 04107
3. Рянді Аркадій Іванович,
вул. Татарська 21, кв. 28, м. Київ-04107,
4. Михальченко Арсеній Вікторович,
вул. Печенізька, 6, кв. 14, м. Київ, 04107

Представник відповідачів:

Куля Віктор Іванович,
вул. Боткіна, 4, кв.18, м. Київ, 03055,
Тел. 457-40-72, http://gro-za.io.ua

26 червня 2009 р.

ЗАЯВА
про надання копії техзапису судового засідання

Прошу надати мені копію інформації з носія технічного запису судового засідання у зазначеній справі.

Представник відповідачів Куля В. І.
(за довіреностями)

====================================================================================
Шевченківський районний суд м. Києва
Вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б
Суддя – Бужак Н.П.
Справа № 2-8505/09

Позивачі за зустрічним позовом:

1. Іскра Василь Петрович,
вул. Підгірна, 3, кв. 80, м. Київ, 04107
2. Ващук Микола Фокович,
вул. Печенізька, 16, кв. 27, м. Київ, 04107
3. Троїцький Аркадій Сергійович,
вул. Татарська, 2-Г, кв. 16, м. Київ, 04107
4. Рянді Аркадій Іванович,
вул. Татарська 21, кв. 28, м. Київ-04107,

Відповідач:

Єрмак Микола Олексійович,
вул. Вишгородська, 31, кв. 2, м. Київ, 04074

26 червня 2009 р.

ЗУСТРІЧНА ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання відсутності права власності на земельну ділянку та усунення перешкод в користуванні гаражами

Ухвалою судді Шевченківського районного суду м. Києва Бужак Н.П. відкрито провадження у цивільній справі № 2-8505/09 за позовом Єрмака Миколи Олексійовича до Іскри Василя Петровича, Ващука Миколи Фоковича, Троїцького Аркадія Сергійовича (у позовній заяві прізвище Троїцького А.С. вказано невірно), та інших осіб.

Позивач звернувся до суду з вимогами про зобов’язання зазначених осіб знести самочинно збудовані гаражі.

У свою чергу, перелічені вище особи звертаються з зустрічним позовом до Єрмака Миколи Олексійовича з вимогами усунути перешкоди в користуванні гаражів, розміщених на вул. Печенізькій у м. Києві, а також визнати недійсними реєстраційне посвідчення КМБТІ про право власності Єрмака М.О. на житловий будинок на вул. Печенізькій, № 23 та технічний паспорт на зазначений садибний будинок.

Підставою для звернення до суду з зустрічним позовом є наступні обставини:

1. Як свідчить план земельної ділянки, доданий у вигляді світлокопії до первісної позовної заяві, на цій ділянці розташований самовільно побудований житловий будинок Літ. «Р» площею забудови 112,1 кв. м. Оскільки будівництво цього будинку на даний час не завершене і здійснювалося без затвердження дозвільної та проектної документації, і в реєстраційній справі КМБТІ значиться, як самовільне будівництво, позивач за первісним позовом і відповідач за зустрічним позовом Єрмак М.О. не має законних підстав вимагати від позивачів за зустрічним позовом знесення їх гаражів, побудованих значно раніше вказаного будинку.

2. Право власності на спірний будинок зареєстроване в БТІ незаконно, оскільки проектна документація на цю новобудову відсутня. Будинок не придатний для постійного проживання, що може бути встановлено судово-будівельною експертизою.

3. Земельна ділянка, на якій розташований будинок, не належить Єрмаку М.О. на праві власності чи у користуванні, тому він не має права вимагати від інших осіб знесення гаражів, встановлених поблизу спірної ділянки. Однак, ці вимоги постійно пред’являються до позивачів за зустрічним позовом та інших власників гаражів від імені Єрмака М.О. уповноваженими ними особами.

4. Судові рішення, на які посилається Єрмак М.О. у первісному позові, були постановлені з порушенням прав та інтересів інших осіб, у тому числі учасників цього зустрічного позову. Вони мають намір оскаржити їх у апеляційному порядку з одночасним клопотанням про поновлення строку апеляційного оскарження, оскільки про існування таких рішень стало відомо лише з первісної позовної заяви, доданої до повістки у справі № 2-8505/09, яка надійшла за декілька днів до дати призначення попереднього судового засідання 26.06.2009 р.

На підставі викладеного вище позивачі за зустрічним позовом звертаються до суду з наступними вимогами:

1. Визнати факт відсутності у Єрмака Миколи Олексійовича права власності чи права користування спірною земельною ділянкою, на якій розташований самочинно частково побудований будинок на вул. Печенізькій, 23.

2. Визнати недійсними недійсними реєстраційне посвідчення КМБТІ про право власності Єрмака М.О. на житловий будинок на вул. Печенізькій, № 23 та технічний паспорт на зазначений садибний будинок.

3. Заборонити Єрмаку М.О. чинити перепони їх власникам у користуванні гаражами, розміщеними уздовж вул. Печенізької на ділянці, не придатній для житлового будівництва, та державної реєстрації автогаражного кооперативу за вказаною адресою.

Додатки:

1. Пояснення Іскри Василя Петровича.
2. Пояснення Ващука Миколи Фоковича.
3. Пояснення Троїцького Аркадія Сергійовича.
4. Пояснення Рянді Аркадія Івановича.
5. Квитанції про сплату дежавного мита – 4 шт.
6. Квитанції про оплату витрат на ІТЗ судового розгляду зустрічного позову – 4 шт.
7. Фотомонтаж з зображеннями спірних гаражів, садиби та навколишньої території – 2 аркуші.
8. Копія зустрічного позову для відповідача Єрмака М.О.

Представник позивачів Куля Віктор Іванович
(за довіреностями)
========================================================================================

2009-06-26
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email