Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Натрапив на сервіс зберігання файлів http://files.x-blog.org.ua/Сам не користувався, але в описі цього сервісу є цікавий пункт. Користувач може подовжувати строк зберігання файлів на відміну від стандартних файлообмінників. Тобто файл автоматично не видаляється. Враховуючи, що, поки що, маємо проблему з обміну файлами, цей сервіс може стати у нагоді.
А чому Ви не хочете розміщувати файли просто в форумі? Як на мене - це зручніше. І редагування є. І файл можна розмістити разом із відповідним повідомленням. Можна також, у разі необхідності, створити окремий розділ "Файли" у форумі. Можна, також, ті файли у "Нарисах" публікувати. Як я розумію, файл несе таке ж змістове навантаження як і нарис, але має інший формат, який неможливо було розмістити у відповідному розділі на io.ua. У форумі це можливо. Чи я ще чогось не взяв до уваги?
Я не впевнений,що у Форумі можна зберегти незмінними формати документів - MS Word, Excel, Acrobat.
Поясню, чому я задаю всі ці питання. В принципі, можна розширити розділ ФАЙЛИ, але так, як я зараз бачу це розширення - виходить бліда копія форуму без жодних переваг над ним. Але то з моєї точки зору. Може насправді такі переваги для Вас існують. А не розуміючи цих переваг я не зможу зробити зручно.
Однак досвід роботи з НАРИСАМи у попередньому сайту показав, що така форма подачі матеріалу дуже зручна. Тільки в тих НАРИСах можна було зберігати лише голі тексти плюс зображення. А таблиці, наприклад, ні.
Зробив для прикладу тестову категорію з розділом Файли. Як на мене - непагано. Коментарі там, як і у нарисах, відключені. Якщо не зможете редагувати, та це буде потрібно, переведу усі повідомлення у Ваш аккаунт.
Цитата: gro-za від 04 Лютого 2010, 20:21:11Однак досвід роботи з НАРИСАМи у попередньому сайту показав, що така форма подачі матеріалу дуже зручна. Тільки в тих НАРИСах можна було зберігати лише голі тексти плюс зображення. А таблиці, наприклад, ні.Так я про це і казав, що ФАЙЛИ майже те саме, що і НАРИСИ. Тільки формат інший. І якщо файли зараз зберігати у розділі НАРИСИ, то вийшло б зручніше. Я вважаю, що інформацію треба по змісту ділити, а не по форматах файлів. Якщо для Вас все ж таки неприйнята ідея об'єднання НАРИСІВ і ФАЙЛІВ через деякий час я спробую зробити спеціалізований розділ ФАЙЛИ на форумі. Я думаю, він буде зручнішим, ніж старі ФАЙЛИ.