'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: фонограма техзапису с/з  (Прочитано 5390 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• *
  • City: Kiev
    • Перегляд профілю
    • Email
фонограма техзапису с/з
« : 19 Червня 2010, 16:08:36 »

Шукала, але не знайшла. Може у когось є фонограма техзапису с/з (або її роздруківка) за позовом про укладення договорів про надання жкп. Дуже хочеться послухати або ж почитати :)
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: фонограма техзапису с/з
« Reply #1 : 19 Червня 2010, 16:17:47 »

Шукала, але не знайшла. Може у когось є фонограма техзапису с/з (або її роздруківка) за позовом про укладення договорів про надання жкп. Дуже хочеться послухати або ж почитати :)
Пошукайте в судових рішеннях, справа за позовом Г.О. Захарченка до Печерськжитло. Принаймі у мене така фонограма є в наявності. Якщо потрібно, можу передати Вам копію.
Записаний

pobeda

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #2 : 19 Червня 2010, 17:51:10 »

Пошукала в судових рішеннях, в судових справах, але не знайшла. Віктор Іванович, а як Ви можете передати копію фонограми, треба з Вами зустрітися чи Ви можете її викласти для скачування?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #3 : 19 Червня 2010, 18:58:09 »

Пошукала в судових рішеннях, в судових справах, але не знайшла. Віктор Іванович, а як Ви можете передати копію фонограми, треба з Вами зустрітися чи Ви можете її викласти для скачування?
Як виявилося, обсяг фонограми досить значний - трохи більше 62 МБ. Можу скопіювати на Ваш носій.
Записаний

pobeda

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #4 : 19 Червня 2010, 19:10:21 »

Віктор Іванович викласти цей файл можна на безкоштовному файлообміннику тут http://www.fayloobmennik.net/ (максимальний розмір файлу 500 мб) або повідомте де і коли з Вами зустрітися і Вам треба надати диск чи флешку? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #5 : 19 Червня 2010, 19:59:18 »

Віктор Іванович викласти цей файл можна на безкоштовному файлообміннику тут http://www.fayloobmennik.net/ (максимальний розмір файлу 500 мб) або повідомте де і коли з Вами зустрітися і Вам треба надати диск чи флешку? Дякую.

Розмістив у вказаному Вами файлообміннику - http://www.fayloobmennik.net/55288
Записаний

pobeda

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #6 : 19 Червня 2010, 20:18:10 »

Скачала, дуже Вам дякую.
Записаний

Valentyna

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #7 : 13 Вересня 2010, 13:58:54 »

Доброго дня!
Віктор Іванович, якщо Ви не проти, можна і мені прослухати фонограму техзапису с/з (або її роздруківка) за позовом про укладення договорів про надання жкп? На жаль, на файлообміннику цього файла вже немає. Можете ще раз його викласти?
Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #8 : 13 Вересня 2010, 18:00:38 »

Доброго дня!
Віктор Іванович, якщо Ви не проти, можна і мені прослухати фонограму техзапису с/з (або її роздруківка) за позовом про укладення договорів про надання жкп? На жаль, на файлообміннику цього файла вже немає. Можете ще раз його викласти?
Дякую.
Звісно, не проти. Лише не можу згадати, до якої справи та фонограма мала відношення. Наведіть посилання на повідомлення у цьому Форумі, і тоді я розберуся. Цікаві фонограми судових засідань має також Тетяна-Academia, може й вона відгукнеться. Можу також скопіювати наявні фонограми на Ваш компакт-диск.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #9 : 13 Вересня 2010, 18:01:01 »

Доброго дня!
Дякую.
Звісно, не проти. Лише не можу згадати, до якої справи та фонограма мала відношення. Наведіть посилання на повідомлення у цьому Форумі, і тоді я розберуся. Цікаві фонограми судових засідань має також Тетяна-Academia, може й вона відгукнеться. Можу також скопіювати наявні фонограми на Ваш компакт-диск.
Записаний

Valentyna

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #10 : 14 Вересня 2010, 11:58:11 »

Дякую, що відгукнулися. Я хочу подавати в суд позов про укладення договорів про надання жкп. Я була б дуже вдячною за будь-яку фонограму техзапису с/з за таким позовом. І можливо у Вас були справи по стягнення боргу ЖЕКа (балансоутримувача будинку)зі споживача.
Як можна з Вами зустрітися? Коли Вам буде зручно?
Дякую!!!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #11 : 14 Вересня 2010, 13:11:59 »

Дякую, що відгукнулися. Я хочу подавати в суд позов про укладення договорів про надання жкп. Я була б дуже вдячною за будь-яку фонограму техзапису с/з за таким позовом. І можливо у Вас були справи по стягнення боргу ЖЕКа (балансоутримувача будинку)зі споживача.
Дякую!!!
Орієнтуйтеся на мій розклад судових засідань, розміщений на головній сторінці знизу, а також у розділі "СУДОВІ СПРАВИ".
Записаний

Valentyna

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #12 : 14 Вересня 2010, 13:23:32 »

Дякую!!!
Орієнтуйтеся на мій розклад судових засідань, розміщений на головній сторінці знизу, а також у розділі "СУДОВІ СПРАВИ".

Вибачте, Ви мали на увазі зустрітися до чи після судовго засідання чи техзапис про судові справи, у яких Ви приймали участь?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
« Reply #13 : 14 Вересня 2010, 14:06:31 »

Дякую!!!

Вибачте, Ви мали на увазі зустрітися до чи після судовго засідання чи техзапис про судові справи, у яких Ви приймали участь?
Зустрітися можна до судового засідання за кілька хвилин, з'ясуємо, які фонограми Вас найбільше цікавлять, вручите чистий компакт-диск. Теоретично можливий варіант переписати фонограми з мого нетбука на Ваш флеш-носій. Прошу тільки заздалегідь попередити, щоб я взяв з собою цей портативний комп. Телефон - 457-40-72.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email