'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Попов почав вигадувати, хто йому заважає  (Прочитано 1879 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю

Попов почав вигадувати, хто йому заважає

Голова КМДА вирішив усе «валити» на «безборонного» прем’єра

Голова КМДА набирається політичної хитрості і, схоже, не згоден бути «хлопчиком для биття». Більше того, він вже й сам шукає винних на кого звалити усі біди киян і першим в цьому списку виступає ніхто інший як прем´єр Микола Азаров, об якого зараз тільки лінивий можновладець не витирає ноги. Отже, за версією Попова, ледве теплі батареї в киян, проблеми з розрахунками «Київенерго» за газ та з компенсаціями цій організації за різницю між існуючими та «економічно обґрунтованими» тарифами винний уряд. Олександр Попов неоднозначно заявив, що законодавством передбачено - орган, який приймає рішення щодо тарифів і несе відповідальність за компенсацію різниці в тарифах, з другої половини минулого року є Національна комісія регулювання електроенергетики. Відповідно, на думку Попова, питання щодо компенсації різниці в тарифах зараз має вирішуватися на рівні уряду, і кошти на ці цілі повинні виділятися з державного бюджету.

А якщо згадати, як секретар Київради Олесь Довгий, який зараз в команді Попова, нарікав на вилучення зі столичного бюджету на користь державного, то стає зрозумілим, що столична влада вирішила саме з Кабміна, а вірніше, з його очільника Азарова зробити для киян «цапа-відбувайла». Виглядає це не дуже пристойно, і навіть не відповідає відомому анекдоту про «три конверти», які отримує чиновник від свого попередника. Отже, Попов встиг вже усе звалити на Черновецького та пообіцяти «золоті гори», але, коли настав його час готувати свої «три конверти», то він цього не зробив, а вирішив «підставити» самого Азарова. Можна не сумніватися, що Олександр Павлович на цю свою витівку отримав «добро» згори. А саме, швидше за все, з Адміністрації Президента, де також Миколу Яновича інакше не розглядають як «офірного цапа».   

Причини цього порушення субординації з боку Попова відкрив його заступник Анатолій Голубченко, який розповів, що «наразі вже вирішено, що голова КМДА Олександр Попов буде балотуватися в мери Києва. Я граю в команді. Наше завдання - його підтримати». Отже, Попов просто не може відповідати перед киянами за  якісь негаразди, адже, йому йти на вибори, а Азарову, судячи з усього, на цей момент вже буде самий час писати мемуари.

Однак, схоже Микола Янович не згодний з такою перспективою досить неоднозначно пожартував над Поповим, якому наказав знайти та показати киянам Черновецького. Зі слів Азарова виглядало так, що саме Попов знає де знаходиться Леонід Михайлович і він його не знати з якою метою переховує. Таку відверту вказівку на відносини «мера» Попова з мером Черновецьким, Олександр Павлович може розцінювати як натяк на те, що він дуже подібний до свого попередника. А аналогії, справді, простежуються, адже, Попов взяв на озброєння чимало ідей Черновецького, справу щодо пастора Аделаджі тихенько «зам´яли» і зрештою усе «валить», як і Леонід Михайлович, на прем´єра. З тією різницею, що об´єктом критики для «підпільного мера» була Тимошенко, а для Попова став Азаров.
http://politics.comments.ua/2011/01/28/226383/popov-pochav-vigaduvati-hto-yomu.html
Записаний

виктор андреевич

  • Активний Дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 419
    • Перегляд профілю
    • Email

Да уж не все спокойно и однозначно в датском королевстве!
Записаний

Перо

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 8691
    • Перегляд профілю

У Азарова придумали, як прибрати Черновецького

Кабмін затвердив законопроект, що надає депутатам право двома третинами голосів відправити у відставку мера.

Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на джерела в українському уряді.

Кабінет міністрів затвердив законопроект "Про внесення змін до законів "Про місцеве самоврядування" та "Про вибори депутатів ВР, АРК, місцевих рад та сільських, селищних і міських голів".

Відповідно до запропонованих змін у разі незгоди депутатського корпусу з політикою обраного міського голови, сесія ради отримує право двома третинами голосів висловити йому недовіру і відправити у відставку.

При цьому, в розробленій владою схемою відсутній пункт про обов'язкове проведення позачергових виборів мера у випадку його дострокової відставки.

За новим законом обов'язки мера аж до чергових виборів може виконувати секретар ради.

У найближчі дні закон буде переданий до парламенту і розглянутий за скороченою процедурою.

Як вважають експерти таку поспішність влада демонструє у зв'язку з жорстким конфліктом, які розгорнулися між мером Києва і нинішньою владою в особі глави Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим.

Як відомо, днями депутат від БЮТ Микола Томенко заявив, що Леонід Черновецький написав заяву про відставку, що в свою чергу спростували в Блоці Черновецького.

Експерти переконані, що законопроект дозволить правлячій партії вирішити проблеми в столиці - усунути від влади Черновецького і при цьому не проводити дострокові вибори, до яких кандидат від влади не готовий.
http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/8/5894599/
Записаний

виктор андреевич

  • Активний Дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 419
    • Перегляд профілю
    • Email

Интересно кого же на этот раз "изберут" киевляне,если вся эта процедура пройдет?
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email