'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Моя жінка є власником особ...  (Прочитано 1471 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Моя жінка є власником особистого рахунку. ТОВ "ЖЕК-108" вимагає, щоби вона або інша особа за дорученням, зробленим через нотариуса, підписала договір з цим ТОВ на послуги ( один замісць двох!). Я думаю, що треба вимагати від ТОВ підписання форми 4 ( для приватизації) без підписання договорів, а проекти двох договорів надіслати цьому ТОВ з пропозицією про підписання на умовах зі старими таріфами. Як я зрозумів щодо тарифів на обслуговування будинку, то тут взагалі нульові тарифи! Що Ви порадите?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Тут декілька питань. На яке відповідати?
« Reply #1 : 20 Вересня 2007, 17:44:04 »

Тут декілька питань. На яке відповідати?
Приватизація не пов\\\'язана з наданням чи ненаданням послуг. Послуги надаються мешканцям і неприватизованих квартир. І також на підставі договорів. Проекти договорів має право надіслати будь-яка сторона майбутніх учасників договірних відносин. Щодо тарифів - якщо вони не визначені у порядку, встановленому законодавством, то не можуть застосовуватися. Порядок формування тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій затверджений постановою КМУ № 560 від 12.07.2005 р. Цією ж постановою затверджений Типовий договір, у якому передбачені у якості невід\\\'ємних складових частин перелік послуг, що надаються мешканцям конкретного будинку, а також тарифи, сформовані згідно з Порядком. Щодо Типового договору на ЦО, ГВП, ХВП, то він затверджений постановою КМУ № 630 від 21.07.2005 р. Тарифи у цьому договорі на даний час можуть застосовуватися лише ті, які затверджені розпорядженням КМДА № 1245 у 2002 р. Решта - фантазії на вільні теми Черновецького та його прибічників.
У разі відмови балансоутримувача підписати договори за Вашими офертами вихід один - позов до суду на порушника прав споживачів.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email