Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Поясню своє рішення.Всі користувачі форуму дорослі і розумні люди, інакше їх би не було на цьому форумі. Засновник відсутній трохи більше двох тижнів і ми вже перелаялися і потребуємо модератора? Навіть ненормативна лексика почалася. Тож просто прошу відвідувачів не переходити на особистості у спілкуванні навіть якщо здається, що хтось вас образив. Думаю, що якщо це прохання буде почуте переважною більшістю користувачів, модерація буде непотрібна.Бажаючим, щоб їх промодерували прохання трохи почекати повернення Віктора Івановича. Він вас обов'язково промодерує.
Сайт цей був створений для допомоги громадянам нашої країни вчитись захищати і захищати свої порушені права і Він виконує свою місію.Ваша поведінка нині викликає обурення. Вибачте, але мені дуже прикро за Вас.
P.S. Хоча вже день борюся із спокусою змінити на форумі назву групи "Адміністратори" на "Злобні Адміністратори". Є варіант, що таки не втримаюсь.
Шановний адмін! Псля виникнення конфлікту, окрім своїх повідомлень, я також повністю видалив усі свої особисті повідомлення. Результат видалення перевіряв особисто. Наразі вони присутні в первозданному вигляді. Такі переміни на сайті проходять без вашого відома?
Ніщо ні звідки не виникає і нікуди не зникає, а тільки переходить з одної кишені до іншої.
У 1950—1953 роках Неш опублікував чотири без перебільшення революційні роботи, в яких представив глибокий аналіз «ігор з ненульовою сумою», — особливого класу ігор, в яких всі учасники або виграють, або терплять поразку. Прикладом такої гри можуть стати переговори про збільшення зарплати між профспілкою і керівництвом компанії. Ця ситуація може завершитися або тривалим страйком, в якому постраждають обидві сторони, або досягненням взаємовигідної угоди. Неш зумів розгледіти нове обличчя конкуренції, змоделювавши ситуацію, що згодом отримала назву «Рівновага Неша» або «некооперативна рівновага», при якій обидві сторони використовують ідеальну стратегію, що й приводить до створення стійкої рівноваги. Гравцям вигідно зберігати цю рівновагу, оскільки будь-яка зміна тільки погіршить їхнє положення, однак відповідна стратегія є програшною для всіх, а виграшу можна досягти тільки при кооперуванні.
«Рівновага Неша» або «некооперативна рівновага», при якій обидві сторони використовують ідеальну стратегію, що й приводить до створення стійкої рівноваги. Гравцям вигідно зберігати цю рівновагу, оскільки будь-яка зміна тільки погіршить їхнє положення, однак відповідна стратегія є програшною для всіх, а виграшу можна досягти тільки при кооперуванні.
В нашому випадку це не фізика. Дивіться теорію ігор з ненульовою сумою. За них свого часу Джон Неш отримав Нобелевську премію.
Нейман і Моргенштейн займалися так званими іграми з нульовою сумою, в яких перемога однієї сторони неминуче означає поразку іншої.
Смію зауважити, що рівноваги не захотіли саме ви - адміністрація форуму Гро-за. З яких мотивів не захотіли - розумному користувачу не важко здогадатися. Безпідставно і нагло тикати в мене пальцем, і виставляти дурнем - нікому не дозволю. Те, що особисто ти, Зеркало-ер значно молодшого віку, я просто впевнений. Що в тебе немає досвіду - вибач, ти мені сам признався в особистих повідомленнях. Може процитувати громаді?
Возможно, моё сообщение немного понизит "температуру в реакторной зоне" А то призрак "фукусимы" так и бродит по форуму.
В своё время на форуме сайта ГИВЦ КГГА был забанен никто иной, как сам Виктор Иванович.Вот эта тема.И тогда Виктор Иванович, и теперь, насколько я понял, funmaster высказывали нелицеприятные суждения в адрес админов соответствующих форумов.Более того, В.И. даже позволил себе намекнуть админу-оппоненту, что тот - "дуб". (Хотя тот, безусловно, вполне был "достоин" звания, их уст В.И. это выглядело уж слишком эмоционально.)Попробую внести конструктив. В сети практикуется создание разделов в форумах, которые не модерируются. Там "скрещивают шпаги" и туда сносятся все темы, нарушающие правила форума. Для любителей пободаться, как и для читателей всякого рода "разборок" такого места вполне бывает достаточно. Иначе нам предстоит еще не раз читать кто в какое время и на каком сайте разместил такое-то сообщение и как оно не совпадает по времени... бла-бла-бла.Ведь жаль времени на чтение подобной, пардон, ерунды.