'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 1742 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Platnyk

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 12 Жовтня 2007, 21:00:15 »

Шановний Вікторе Івановичу!
З приводу рішень суду хотілося б знати - розпорядження КМДА № 641 стало недійсним з моменту ухвалення рішення суду, чи з моменту видання розпорядження? Тобто, чи не повинні ми оплачувати згідно подвійних тарифів послуги, спожиті до 05 липня 2007р.?

Але головне питання в іншому. ЖЕК знову залякує відключенням електроенергії (за яку я справно сплачую по окремих квитанціях), якщо я не сплачу за подвійними тарифами "квартплату" та за опалення. Причому робить це досить нахабно. На мою пропозицію подати на мене до суду за несплату (я Ви радите), я отримав наступну відповідь:"Ні, ми відключимо Вам електроенергію, а Ви потім подавайте на нас до суду"! Перспектива просто жахлива... На жаль, у мене через специфіку моєї роботи поки що зовсім немає часу на боротьбу з ними. Що порадите - "здатись" та заплатити, чи є якийсь інший вихід? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Звісно, незареєстроване розпорядження КМДА не повинно направлятися на виконання, поки не буде внесено в державний реєстр (це не стосується рішень Київради).
Відключити від електропостачання може лише Київенерго. Сплачуйте на його поточний рахунок за квитанціями, які можете отримати в МСД свого району. Бажано також укласти договір з Київенерго на електропостачання квартири. Вони проти цього не заперечують. А ЖЕК не може втручатися у правовідносини між Вами та Київенерго. У разі самочинного відключення можете поскаржитися в Київенерго, а також самочинно відновити підключення, та поставити до відома МСД. У найгіршому випадку - викликайте міліцію, вимагайте складання протоколу. Напишіть заяву до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу.
Розумієте, з рекетом слід боротися, інакше Вам сядуть на голову.
Але Ваш випадок - для Києва унікальний. Можете звернутися також на "гарячу лінію" КМДА по номеру 051.
Останнім часом ця служба (Call-центр) діє дуже оперативно, сам недавно декілька разів у цьому пересвідчився.
Дивно, однак це правда!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email