'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 1673 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юля

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 17 Жовтня 2007, 16:50:41 »

Шановний Вікторе Івановичу!
У мене до Вас декілька питань, буду дуже вдячна за Вашу відповідь на них. Питання стосовно ОСББ та организації замовника будування мого будинку!
1. Як повінен виглядати документ ОСББ про затвердження тарифів, та послуг які ним надаються жильцям, тобто я маю на увазі які там повинні стояти підписи, печатки органу місцевого самоврядування , якщо може у Вас є копия такого документу буду дуже вдячна.
2. Якщо я укладаю з ОСББ типові договори постанови 630,560, то сплата як я розумію від дня укладення договорів, а заборгованість яку мені будуть виставляти за періоди коли договори не були укладені с ОСББ(це при умові, що у ОСББ затвердженні тарифи органом місцевого самоврядування а також послуги які надаються) я також маю сплачувати? И ще питання стосовно договору постанова 630 \\" 14. За несвоєчасне внесення плати із споживача стягується пеня у розмірі, встановленому законом, _____ відсотків. \\" скількі % ця пеня має бути за законом? Та , ще у договорі потрібно зазначити скільки фактично людей проживає, щоб за них сплачувати, я що коли всі крім власника прописані в іншому будинку у Києві, то там за них сплачують, то як бути платити подвійно і там (де прописані) і де проживають? Чи не вписувати їх у договір???
3. У мене є договір Банку Аркада який має слідуючий зміст:
Договір у фонді фінансування будівництва

Сторони за цим Договором :
Юля , надалі Довіритель, з однієї сторони,
та
Акціонерний банк \\"Аркада\\", надалі в цьому договорі банк, від імені якого на піставі Довіреності, полсвідченної приватним нотаріусом Киівського міського нотаріального округу Личиною О.В. 01.06.2006 р., за рєестром 3 1822у діє уповноважена особа Ковальська В.І., з другої сторони,
які далі в цьму договорі будуть іменуватися як сторони, а окремо-Сторона,
уклали цей договір про наступне.
1.Предмет договору
1.1. За цим Договором Довіритель, на підставі повного візнання ним Правил Фонду фінансування будівництва за програмою ТОВ \\"ДБК\\" (далі -Правила ФФБ), затвердженними рішенням Правління АКБ\\"Аркада\\" (Протокол №21 від 17.05.2004 р.) , дає згоду на участь у ФФБ, бере на себе зобовязання виконувати Правила ФФБ, передає кошти Банку у довірче управління з метою отримання у власність обєкта інвестування та встановлює обмеження щодо окремих дій Банку х управління цими коштами, а Банк приймає кошти на рахунок ФФБ у довірче управління з подальшим використанням коштіва ФФБ у порядку, визначеному Правилами та цим Договором
Допоможіть будьласка з питанням -\\" Хто є замовником????\\" я маю на увазі яка огранізація замовила будування?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановна Юля, сьогодні ми з Вами на ці теми розмовляли по телефону. Здається, все що Вас цікавило, з\\\'ясували. Тому не буду повторюватись.
Однак, якщо виникнуть проблеми по конкретних питаннях у подальшому, будь-ласка, звертайтеся.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email