'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Я постійно критикую Черновецького, але деякі його дії  (Прочитано 2747 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я постійно критикую Черновецького, але деякі його дії на покращення іміджу столиці заслуговують на підтримку:
http://www.korrespondent.net/main/216638/
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мене також здивувала метаморфоза у поведінці заступника Черновецького - Голубченка А.К. Сьогодні ТРК "Київ" транслювала нараду в КМДА за участю голів райдержадміністрацій та інших чиновників. Позиція Голубченка раптом змінилася на 180 градусів з тих пір, коли він почав запроваджувати незаконні тарифи на ЖКП. Він визнав, що постанову КМУ № 560 від 12.07.2005 р. щодо формування тарифів по кожному будинку індивідуально згідно з затвердженим цією постановою Порядком, головам РДА слід неухильно дотримуватися. Визнав також, що у разі порушень грамотні юристи доведуть у суді хибність іншої позиції. А ще рік тому назад його підлеглий Яструбинський В.І. трубив зовсім інше. Мабуть, і мої позови до КМДА та відповідні судові рішення вплинули на світогляд Голубченка. Пам\\\'ятаєте, він свого часу заявляв, що законодавство - це для юристів, а він - господарник, його ця сфера не стосується.
Ой, Анатолію Костянтиновичу, щей як стосується! Ви вже відчули це на власній шкурі, і я дуже радий за Вас, що Ви прозріли.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email