'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Споживачі не повинні оплачувати безгосподарність житлово-комунальних підприємств  (Прочитано 2210 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Dugf

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Цитувати
Споживачі не повинні оплачувати безгосподарність підприємств, які надають комунальні послуги, зазначив Голова Державної фінансової інспекції України Петро Андрєєв на брифінгу в Кабінеті Міністрів України.

«Це проста і водночас жорстка позиція чинної влади, зокрема, Президента і Прем’єр-міністра України: пересічні громадяни не повинні розплачуватись за неефективну, а в деяких випадках і незаконну діяльність житлово-комунальних підприємств», – наголосив Голова Держфінінспекції України.

Цитувати
Для активізації цієї роботи керівництво Держфінінспекції України акцентувало особливу увагу на зворотному зв’язку з громадськістю за допомогою телефону довіри, який діє як у центральному апараті Держфінінспекції України (425-38-18)

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=244963388&cat_id=244274130
Записаний

Пересічний

• *
    • Перегляд профілю

Знакова цитата з тієї ж статті з того ж провладного ресурса:

Цитувати
Також він (Голова Державної фінансової інспекції України Петро Андрєєв)  зазначив, що 2011 року в Україні ЗНАЧНО зменшилась кількість фінансових порушень у державному та комунальному секторах економіки.

Цитувати
телефон довіри, який діє у центральному апараті Держфінінспекції України (425-38-18)

“ПОЧУЄМО КОЖНОГО” © Партія регіонів

Потрібно чітко розрізняти дві фрази: “боротися з...” і “розслідувати і судити”. В Україні зараз швидко судять опозиційних лідерів. У Росії — теж саме: події навколо Александра Лебедєва. Вибори наближаються.
« Останнє редагування: 18 Лютого 2012, 14:17:35 від Пересічний »
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Вчора я таки дозвонився до цієї Установи, та повідомив, що КП УЖГ "Печерськжитло" підвищило тарифи в декілька раз та їх не надає. Записав чоловік, але не запитав мене хто і де живу. Це напевно така собі "мулька" на гачку, щоб люди начебто побачили, що "ВІН" почув КОЖНОГО". Але, потрібно використовувати і цей маленький шанс. Мешканці мого будинку сказали, що теж зателефонують, але у мене впевненості мало...
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email