'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: У мене вже другий суд з КП "УЖГ" :)  (Прочитано 1690 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Natalia

• *
  • Борімося браття, - бо ми того варті...!!!!
    • Перегляд профілю
    • Email
У мене вже другий суд з КП "УЖГ" :)
« : 14 Серпня 2012, 00:34:33 »

Щиро дякую. - Віктору Івановичу, особисто за цей корисний сайт та всім, хто тут обмінюється думками, а головне корисними документами та порадами!!!

Я виграла суд щодо скасування судового наказу.
Зараз вже вчетверте суддя призначає засідання, т.я КП "УЖГ" подає позов, але не може нормально подати документи аби вони були законними та не суперечили чинному законодавство!!!
Тож ніхто не бійтеся!!

Раджу кожен їх документ ретельно читати та писати зауваження або заперечення, бо вони абсолютно безграмотні юридично, хоча і кажуть, що юрисконсульти.
На мій погляд, вони з радянських часів, розраховують на страх перед Державою, а не на Закон та Конституцію.

По-перше, звертайте увагу чи не перевищений трирічний термін позову, бо це підстава для того аби позов взагалі був скасований, згідно ст. 257 ЦПК України.

По-друге, чи законним чином отриманні документи, які вони додають, т.б. чи підтверджені розрахунки, отримання тих чи інших документів і т.і.

І, головне, не хвилюйтеся :)

На моє запитання: "де мій стадіон за який кожного місяця з дому береться 70000 грн.?" вони досі відповіді, навіть, в суді дати не можуть!!!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email