'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Віктор Іванович!  (Прочитано 2614 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pidgirna

• Гість
Шановний Віктор Іванович!
« : 15 Лютого 2008, 21:05:56 »

Шановний Віктор Іванович!
Дуже дякуємо Вам за попередні відповіді. Думаю, що Ви мене ще пам`ятаєте допис від 2008-02-05 20:52:57 UA, я Валентина.
Хочу попросити Вас допомогти скласти відповідь на ось оцей лукавий лист:
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО
УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО - КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
вул. Шевченко,
63, М.Павлоград,
Дніпропетровська обл.,
тел. 4-05-02
На№ 391/08
№ від 13.02.08

Председателю правления
ОСББ «Подгорная 2» Муха В.А.

В ответ на Ваше обращение вх. № 64/01 от 16.01.2008г. КП УЖКХ сообщает, что 13.02.2008г. будут направлены работники энергослужбы КП УЖКХ для проведения ревизии РЩ, ЩОЗ.
14.02.2008г. ремонтные работы сетей электроснабжения внутридомовых сетей будут проведены. тел. 6-40-07.
Согласно ППЭЭ п.3.6. и требований руководства Павлоградского РЭС на границе балансовой принадлежности устанавливаются общедомовые приборы учета электроэнергии, учитывающие потребление электроэнергии абонентами дома и подъездное освещение.

Директор КП УЖКХ
В.В. Кориневский
Сидоркин В.Й. 20-94-55
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Нагадайте, будь-ласка, у кого на балансі знаходиться Ваш будинок.
Якщо це КП УЖГ, то будучи балансоутримувачем, воно може здійснювати заплановані заходи. Якщо будинок на балансі ОСББ, то усі роботи повинні проводитися або на замовлення, або за погодженням з головою ОСББ (згідно зі Статутом).
Що стосується енергопостачальної організації, то на межі балансової належності вона може встановлювати загальнобудинкові прилади обліку. Ремонт внутрішньо-будинкових мереж може виконуватися лише на договірних засадах з балансоутримувачем.
Оскільки перелічені обставини мені невідомі, то не можу однозначно встановити, як слід поводится у цій ситуації.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email