'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: приєднання чи виділення в користування кімнати в будинку готельно-комунального т  (Прочитано 2081 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ElenaDMF

• *
    • Перегляд профілю

Я, мій чоловік і 5 дітей проживаємо в1 кімнаті(13,4 м2 жила площа) будинку посімейного спільного заселення, зі спільною кухнею і душем на 9 родин.Наша кімната приватизована на 4 дітей на чоловіка. Напроти нашої кімнати звільнилась неприватизована кімната, жилою площею 7,7 м2, помер сусід.Він був прописаний один. Чоловік подав заяву до святошинської РДА про надання(приєднання) звільненої кімнати. Святош.РДА відмовила, мотивував тим, що наша кімната приватизована, а та, що просимо ні. Чоловік, я, старша дочка подали позов до Святошинського суду: про передачу в користування вільної кімнати, відмовили. Ми подали апеляцію:рішення залишили без змін.Готуємо касацію, незнаємо як краще огрунтувати порушення норм матеріального права. Родина стоїть на квартирному обліку з 1988 року.
З повагою, Елена
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

А які норми матеріального права були порушені судами?
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Я согласен с Перо чтобы делать выводы необходимо ознакомиться с материалами дела и особенно с решением суда и иском.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email