Мова йде про Договір Київводоканалу з ОСББ, ЖБК,З Управляючою компанією, тобто юр. особами. Для укладання такого договору треба виконати вимоги з 29 пунктів. Саме серед них є пункт про надання ксерокопії договору з ГІОЦ.
Може комусь це буде цікаво!
На особистій зустрічі з Каплуненко, він на той час був директором департаменту з договірної роботи Київводоканалу, в серпні 2013 року я дізналась від самого Каплуненка про те що за кожній кубометр води, що проходить по оплаті через КП ГІОЦ Київводоканал отримує від КМДА по дві з хвостиком гривні. І тому до переліку документів на укладання договору з Київводоканалом на постачання води включив вимогу про надання копії договору з ГІОЦ на приймання платежів від населення. Тобто самостійно друкувати квитанції і отримувати кошти на власний рахунок ні ОСББ ні ЖБК ні навіть Управляючі компанії - не можуть. Мене, доречі, запрошували на особистий прийом саме з цього приводу. При нагадуванні про втручання в господарську діяльність суб"єкта господарювання, що заборонено законом та протиправні діїї керованого Каплуненком департаменту, він дуже скривився та погодився виключно для нашого суб"єкта господарбвання прибрати п.29 про надання копії договору з ГІОЦ.От вам така мафія з круговою порукою.
Договір типовий (для водоканалу). А про 2 грн. з хвостиком. Пряма мова Каплуненка: "Київводоканал вимагає виконання пункту 29. про договір з ГІОЦ тому що КМДА за поданням ГІОЦ квлькості сплачених за квитанціями киянами м3 води, компенсує Київводоканалу різницю тарифу до розміру обгрунтованого, тобто 5 грн. 48 копійок." На мою репліку про те що кошти на компенсацію КМДА все одно бере з кишені все тих же киян він розвів руками. Коли ж я запитала про підстави такої "компенсації" він відповів: "Рядок про компенсацію різнці тарифів у бюджеті міста Києва".
На мою думку тут не договір головне, а те що нас усіх дурять безбожно. Поки ми в тарифах копирсаємося поодиці судимося, воюємо з жеками державна система діє за принципом розділяй і володарюй. Всі кошти за ЖКП в результаті осідають в кишенях сотні босів і босиків через фірми та фірмочки. Система захищає "вивіски" у вигляді комунальних жеків, які мають 10% від зібраних коштів, а решту через ГІОЦ ділять на так звані ремонти. Я пройшла довгий шлях від звичайного споживача до людини, що бачить систему зсередини.