'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый Виктор Иванович!  (Прочитано 2660 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість
Уважаемый Виктор Иванович!
« : 21 Березня 2008, 14:30:25 »

Уважаемый Виктор Иванович!

Подскажите пожалуйста, если УЖК района ликвидируется, а суд обязал оплатить задолженность на УЖК - выходит нужно жождаться его ликвидации и не платить?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо Ви маєте на увазі КП УЖГ, то стягнення заборгованості за виконавчим листом суду здійснює районний відділ ДВС. Його діяльність регламентується ЗУ "Про виконавче провадження". Ст. 11 Закону встановлює, що у разі вибуття однієї з сторін виконавчого провадження (стягувача чи боржника) державний виконавець або сторона можуть звернутися до суду з заявою про заміну сторони її правонаступником. Наскільки мені відомо, формально КП УЖГ не будуть ліквідовані до повного погашення дебіторської та кредиторської заборгованостей, хоч новостворені комунальні підприємства або розпочали, а розпочнуть свою діяльність з 1 квітня ц.р. Так принаймі у Солом\\\'янському районі м. Києва.
Записаний

Андрей

• Гість
Спасибо за ответ!
« Reply #2 : 22 Березня 2008, 08:14:39 »

Спасибо за ответ!

По Вашему совету, хочу заключить с УЖК нормальные договора (пока нет никаких).

Подскажите, правильный ли у меня ход мысли:

1. Отредактировать Договора на обслуживание по 630-му и 560 постановлениям под свою фамилию

2. Отвезти в УЖК и зарегистрировать в канцелярии заявление, т.е. фактически афферту, с приложенными договорами.

3. Ждать ответа от УЖК.

И еще, если УЖК ликвидируют, то прийдется перезаключать Договора снова?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Все правильно. Єдина поправка - не УЖК, а КП УЖГ, і не афферат, а оферта. Якщо КП УЖГ ліквідують, дійсно доведеться договори переукладати. Така доля чекає і мене, незважаючи на укладені вже договори відповідно до судових рішень
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email